Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Missy (Amanda Seyfried) a Alejandro (Ben Barnes) jsou mladí, krásní a chtějí se vzít. Na tom by nebylo nic tak divného, jen kdyby se do věci nevložila Alejandrova přísně katolická biologická matka, která se nečekaně rozhodla letět přes půl světa, aby se chystané svatby zúčastnila. A právě její bigotní přístup k víře se neslučuje se skutečností, že manželé Griffinovi, kteří Alejandra vychovali jako vlastního, jsou rozvedeni. Exmanželé Don (Robert De Niro) a Ellie (Diane Keaton) Griffinovi se tedy pustí do ne zrovna šťastné taškařice a rozhodnou se, že před Alejandrovo biologickou matkou zahrají po dobu svatby spokojený manželský páreček. Což je možná zábavné pro jejich děti Lylu (Katherine Heigl) a Jareda (Topher Grace), ale už méně pro Donovu dlouholetou partnerku Bebe (Susan Sarandon). K tomu si přidejte oddávajícího kněze otce Moinighana v podání Robina Williamse a musí vám být jasné, že je všechny čeká opravdu perný víkend! (Bontonfilm)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (200)

nash. 

všechny recenze uživatele

Za vlasy přitažená zápletka, ze které vyrůstá zcela holá dějová kostra, sloužící jen k tomu, aby se na ni mohly navěsit dialogy a situace z nichž jen některé jsou dobré a zábavné, zatímco ty ostatní jsou jen průměrné a některé bohužel trapné. Na druhou stranu, některé dialogy jsou výborné a některé situace opravdu zábavné. K tomu skvělý Robert de NIro a skvělá Susan Sarandonová, kolem kterých poskakuje poněkud bezradná Diane Keatonová a ten zbytek s nimi nestíhá držet krok. Ve výsledku příjemná konverzačka na jedno použití, u které jsem se nenudil a občas se usmál. I když spíše u dialogů než u situací, které asi měly být vtipné. ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Otravná komedia postavená na pořád dokola omílajících se nešvarech, náhodách a tak. Hlavní herecká sestava, ať se zdá hodně nabroušená neuhrává nic, protože jeden není užitečný pro druhého a v celém dění filmu panuje tak nepříjemná atmosféra, až hanba. Big wedding neřekne takřka nic, vlastně ani nic říci nechce a je od hlavy až k patě prázdná. - 2/10 - ()

Reklama

janeke 

všechny recenze uživatele

pestrý, zábavný portrét jednej liberálnej rodiny. pekne napísané postavy, ktoré sa snažia vyzliecť sa zo svojich stereotypov. Diane, Robert, Susan, Robin a dokonca aj Topher si svoje role užívajú a ja som sa mohla bez pocitu viny hihňať na ich bláznivých, nekorektných vtípkoch. s obavami vzhľadom na tunajšie hodnotenie som film chcela vidieť najmä kvôli Diane Keaton, na ktorú mám slabosť... napokon som rada, že som sa nenechala odradiť nepríjemne modrým štvorčekom. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VŠECHNO TO VYCHÁZÍ NA POVRCH“... /// Sázka na ,,starý“ ksichty a sexy fóry. Vodvážný… (mladýho to baví, třeba ta scéna s ,,lízačkou“…), ale jinak je to místy trapný, místa, kde starouši senilně něco řešej, jsou duševně ,,prázdný“ a nudný. To všechno lehce přebije oněch pár ftipnejch okamžiků. Velká svatba je prostorem pro hodně postav. Každá tu dostává prostoru zhruba stejně. Bohužel se roztáčí jen a pouze kolotoč vztahů, takže je to fakt, jako v nějaký telenovele. To jste kurva nebyli nikdy na pořádný svatbě? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Na komediích mám nejradši, když si dávaj pěstí. 2.) Jsem sentimentální důchodce se sklony k alkoholu a nekromanský promiskuitě. 3.) Thx za titule ,,retvi“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

co do obsazení opravdu našlapaná komedie s velikým potenciáem,který ovšem ne naplno využívá.Hodně fórů míří apriori na první signální,ale ve výsledku nemám pocit ztraceného času,co víc nejednou jsem se upřímně zasmál a to nebývá u komedií posledních let pravidlem.Vzhledem k tomu,že jsem po letmém zkouknutí místního hodnocení očekával nemalý průser,jsem nakonec docela spokojen.Na 4 hvězdy to sice není,ale na lepší 3 s přehledem...70% ()

Galerie (49)

Zajímavosti (3)

  • Svatba se koná v Connecticutu, kde vyrůstali Katherine Heigl a Topher Grace, kteří ve filmu ztvárnili sourozence. (jenik71)
  • Původní název filmu byl "Gently Down the Stream". (squella)

Reklama

Reklama