Reklama

Reklama

Gladiátoři

  • Itálie Gladiatori di Roma (více)
Trailer 1

Je doba starověkého Říma, vládne císař Domicián. Mladý Timo je sirotek, kterého adoptoval generál Chiron a je vychováván v nejslavnější gladiátorské akademii v Římě. Timo však není zrovna gladiátorský materiál. Chce si jen popovídat se svými přáteli Cicciusem a Mauriciem a za každou cenu se vyhnout podivným tréninkům svého nevlastního otce. Když se Timo seznámí s krásnou Lucillou a zamiluje se do ní, rozhodne se změnit svůj život a projevit v sobě odvahu - odvahu, která se nikdy předtím neprojevila. Prostřednictvím kouzel, šílených nájezdů v lesích a zuřivých tréninků se Timo musí proměnit v největšího gladiátora všech dob. A jak se říká, pokud „štěstí přeje odvážným“ v Římě čekají na Tima a gang tvrdé časy. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (32)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Jak řiká František Fuka - svého diváka si to najde. Jsem si jist, že pár dětí chce vidět spoustu zakopnutí a v akci pár roztomilých zvířátek. Pár? Ono je jich vlastně plnej dvorek. [SPOILER s kompletním výčtem] Králíček, kočička, koníček, holoubek, žabička, prasátko, ptáček, rýsek (?), medvídek, netopýřečcí, muška, minotauřík, švábeček, sovičky. [KONEC] Tak to je všechna zvěřena, neuvěřitelný animální fetiš tvůrci prokázali to ano. A nebojte všechno dostane dostatek prostoru k legračnímu pádu či ultravtipnému klovnutí do hlavního hrdiny. Ten je ve filmu chvíli dominou voděn na řemínku a čtveřice malých zlých (!) děcek (vypadajících úplně jako minimutantíci z Akiry) pomáhají ultrazáporákovi. Ti Italové jsou tedy ale zvrhlíci. 20 % ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Na pohádku to má celkem brutální a smutný začátek. Smutek a strach. CITÁT - Báábi!!!!! Nezabíjej mi kamarády!!!!..... Příběh je hodně praštěný a člověk se musí obrnit některým podivným skutečnostem.. Ale i tak se na to dá koukat a dokonce jsem se několikrát zasmál. Jenže hned jak to skončilo už jsem skoro zapomněl o čem to bylo. CITÁT - Turnaj je zítra......... ()

Reklama

Daryl.Dixon 

všechny recenze uživatele

Když přehlédnu to, že gladiátoři byli otroci a ne “počestní“ občané z římského obyvatelstva, nebo fakt že u rodinné komedie pro děti by neměla umírat maminka takovým způsobem, tak by se dalo mluvit o zábavném animáči, jenže on až tak zábavný nebyl. Navíc v průběhu filmu mě tam začal prudit všudypřítomný gang škaredých mimin, která nebyla ani trochu roztomilá. Sice věřím, že zrovna to Vaše miminko je to nejkrásnější na světě, ale v tomhle filmu byly jen obludky, které určitě nikomu nepatřily, tak to neberte osobně. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Animovaný príbeh o peripetiách zakázanej lásky, odohrávajúci sa v období antiky nás zavedie až do zápasníckeho ringu, kde už nejde len o lásku, ale aj o život. Skôr trocha nadpriemerný, ale technicky celkom vydarený animovaný film, s hláškami vhodnými skôr pre väčšie deti. Čakal som tento animák horší, takže to pre mňa bolo nakoniec milé prekvapenie. Vtipné hlášky, spracovanie, ktorého som sa bál, pretože som o ňom nepočul zrovna veľkú chválu, bolo tiež dobré. Nemám dôvod prečo nedať 4 body. Navyše dávam odporúčania pre celú rodinu. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Laciné a hloupé. Humor zaperlí jen zřídka. Po většinu času je strašně debilní. Animace žádná sláva a to jsem si ze začátku říkal, že by mohl působit svěže. Hodně ubohé jsou třeba i písničky, kdy jsou nastrčeny co největší fláky, protože nějakou kvalitní "nonamy" by nemusely zabrat. Pustil bych to klidně pětiletému děcku, ale starším už ani ne. ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama