Reklama

Reklama

Soukromé neřesti

  • USA Private Parts (více)
Trailer

Obsahy(1)

Říká, co mu na jazyk slina přinese. Dělá věci, které si jiní bojí jen představit. Nemá žádné zábrany a z cenzury mu naskakuje husí kůže. Je nejúspěšnějším rozhlasovým moderátorem světa, má vlastní televizní show, knihu a teď i svůj film, ve kterém si zahrál sám sebe. Fenomenální Howard Stern si celý život léči komplex z toho, že má něco o něco menší, než ostatní. Ale ani to mu nezabránilo provést první „live" striptýz a virtuální soulož ve studiu seriózního rádia. Howard Stern je tady, aby vás královsky pobavil. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

ladno 

všechny recenze uživatele

Skvelá autobiografia Howarda Sterna, ktorý je síce odporný, sebecký, poburujúci a kontroverzný grobian, ktorý mi je ale zásluhou tohto filmu neskutočne sympatický. Musím zatlieskať, lebo hoci to nebol žiaden film storočia, už som sa dlho pri filme takto neuvoľnil a nezabavil. Scéna s reproduktormi bola geniálna. Dávam 85%. ()

dvopet 

všechny recenze uživatele

Filmařsky poměrně průměrný životopisný snímek, jehož vliv na diváka stojí a padá s otázkou, zda a jestli vás jméno Howard Stern nějak zasáhlo či ne. Za sebe říkám že jsem o něm měl jisté povědomí, ale spíše jen jako o jménu než abych někdy opravdu slyšel jeho rádiovou show. Některé vtípky byly celkem povedené, ale já celou dobu čekal na až se něco stane, něco přijde, až se to pořádně rozjede. A ono nic. Celá stopáž filmu působí jako příprava na něco co nepřijde. Ve výsledku mě tedy Stern a jeho osobní kult nijak neoslovil a to ani v negativním ani v pozitivním smyslu. Prostě prošel kolem. ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Sebestředná óda jednoho anarchisty rádiového éteru, který ve vlastní biografii hraje sám sebe. Nevadilo by to, právě naopak, šla by z toho vytěžit spousta vtipů, jenže ten film není vtipný ani za mák. Stern mluví sprostě, kloktá sperma a prdí do mikrofonu, ale jinak má vyřídilku plnou urážek, které mě nechávaly naprosto v klidu. Od momentu konfrontace s Paulem Giamattim sice zabliká jiskra naděje, protože se konečně střetnou dva rozdílné světy, ale režisérka totálně nestíhá a dál rutinně vrší scénky. Ale asi to tak ‚božský Howard‘ chtěl. Napětkrát dívaná nuda. ()

Mylouch 

všechny recenze uživatele

Jeden z oborových filmů - Jak se dělá rádio. Tentokrát o jednom z podivných polo-anti-hrdinů typu Ed Wood, Andy Kaufman, Larry Flynt. Jejich hodnocení pro mě - aniž bych volal po černobílých postavách - sráží fakt, že hrdinové námětů z několika příjemných zážitků sklouzávají do nesnesitelné všední trapnosti člověčího bahna, kterého si kolem užíváme dost v reálu. Mám zcela konzervativně rád morální osu příběhu nebo od tvůrců vyjádření distance. Zde ještě přijímám s licencí a cením si pohledu do zákulisí se skutečným Sternem s vědomím, že jde stále jen o okrajovou oblast mediálního průmyslu. Lehká zábavička s hezkou protihrou vedlejších postav. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Víte, kdy se vyléčí naše česká zemička a my se zase dostaneme na vysoký světový standard? Až češi pochopí, že pouze práce, kterou budu milovat, které si budu vážit, a kterou budu dělat z láskou a brát ji jako své poslání, je může osvobodit a přinášet radost nejen jim, ale celému okolí. Věřte, že lidé vycítí, když má někdo svoji práci rád. Jak to sem patří? Howard Stern je právě takový člověk - na povrchu drsný až vulgární, ale uvnitř přesvědčený, že posluchač je ten, který musí být spokojený v první řadě. Zároveň se mi líbila jeho solidarita z kolegy a jeho inteligence, z kterou řešil vzniklé problémy. Libilo se mi i to, že rodina pro něho byla svatá, i když část z jejího života musel odkrýt do svého vysílání. Nádherný, pravdivý film, který si na nic nehrál a nesnažil se z diváků dělat blbce, tak jak tomu bývá v posledních letech hodně často u jiných filmů. Pro mne jasných 5. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Poslední vystoupení Tiny Tima na obrazovce. Umřel měsíc před vydáním filmu. (c.tucker)
  • Julia Louis-Dreyfus byla původně obsazena do role Alison, ale později vycouval, aby mohla trávit nějaký čas se svou rodinou. (c.tucker)

Reklama

Reklama