Reklama

Reklama

Soukromé neřesti

  • USA Private Parts (více)
Trailer

Obsahy(1)

Říká, co mu na jazyk slina přinese. Dělá věci, které si jiní bojí jen představit. Nemá žádné zábrany a z cenzury mu naskakuje husí kůže. Je nejúspěšnějším rozhlasovým moderátorem světa, má vlastní televizní show, knihu a teď i svůj film, ve kterém si zahrál sám sebe. Fenomenální Howard Stern si celý život léči komplex z toho, že má něco o něco menší, než ostatní. Ale ani to mu nezabránilo provést první „live" striptýz a virtuální soulož ve studiu seriózního rádia. Howard Stern je tady, aby vás královsky pobavil. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

senyor 

všechny recenze uživatele

Smršť hlášok a výborných vtipov, zabalených do životného príbehu moderátora, smejúceho sa konvenciám a spoločenským šablónam, ktorý sa bez výraznejšieho talentu alebo dobrého hlasu dokázal dostať na vrchol a možno ešte ďalej. Nuž, niekedy stačí chcieť, mať dôvtip a byť originálny a vyjde z toho obrovský úspech. A stačí na to nanose-... KUNDA!!! ()

Perfo 

všechny recenze uživatele

Mě to zas tak úžasný nepřišlo. Bylo tam pár vtipných momentů (když si Howard hází s jedním chlápkem z blázince a neustále se mu strefuje do obličeje, protože blázen nepochopil co má dělat, potom slečna, která prožije orgasmus na repráku a když to nandává svýmu šéfovy v NBC) a potom ty krásné náhé slečny v jeho show, jinak jeho životní příběh mi příjde jako vulgární slátanina a člověk jako on, mohl uspět jenom v Americe, protože postavit kariéru na záchodovym humoru a vulgaritách umí každý pako. ()

Reklama

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Rokenrolový DJ Howard Stern propagoval muziku většiny mých oblíbených kapel, včetně Cheap Trick a Ramones, hostoval na albu Blue Öyster Cult, a už několik desetiletí provozuje naprosto šílenou show v rádiu. Jeho humor je většinou poněkud hrubšího zrna, ale pokud máte rádi rock a osypáváte se z politické korektnosti, asi mu stejně nakonec podlehnete. Přestože zde hraje tehdy třiačtyřicetiletý Stern sám sebe (od žáka základní školy až po současnost), což nemuselo dopadnout vůbec dobře, výsledek je zdařilý. Film jsem si při jeho premiéře v kině nenechal ujít, a odcházel jsem spokojen. Je to trochu podobný zážitek jako bláznivá rocková komedie Waynův svět, ovšem s tím významným rozdílem, že tohle se opravdu stalo. I když možná ne vždy tak, jak nám to Stern servíruje. Ale kdo by při naslouchání historkám starého zbrojnoše hleděl na detaily? Zatímco Jimu Morrisonovi zbudoval solidní pomník Oliver Stone, Stern tímto filmem (natočeným podle vlastní autobiografie) buduje pomník sám sobě. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Výborná pseudo(?) životopisná komedie o strašlivě prásáckém rádio DJ, který je navíc skutečný. Howard Stern je totální zvíře, jehož rozhlasové vysílání je plné sprosťáren od vulgarit až po live soulože, kloktání semenem nebo hyperdebilní doplňovací soutěž podobnou slovnímu fotbalu. Speciálně rád mám scény jeho bojů s programovým šéfem WNBC ("dabljú éééééééééééén bísí"), kterému ze vzdoru přezdívá "Poblijón" a kterého paroduje s fiktivní postavičkou "panem vyhulbrčkem". ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Sebestředná óda jednoho anarchisty rádiového éteru, který ve vlastní biografii hraje sám sebe. Nevadilo by to, právě naopak, šla by z toho vytěžit spousta vtipů, jenže ten film není vtipný ani za mák. Stern mluví sprostě, kloktá sperma a prdí do mikrofonu, ale jinak má vyřídilku plnou urážek, které mě nechávaly naprosto v klidu. Od momentu konfrontace s Paulem Giamattim sice zabliká jiskra naděje, protože se konečně střetnou dva rozdílné světy, ale režisérka totálně nestíhá a dál rutinně vrší scénky. Ale asi to tak ‚božský Howard‘ chtěl. Napětkrát dívaná nuda. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • V úvodní scéně uvádí Howardovu postavu Fartman John Stamos, ale v reálu ji uváděl Luke Perry. Perry se později přiznal Howardovi, že se bál toho, že film bude dost mizerný, a proto odmítl hrát sám sebe. (c.tucker)
  • Poslední vystoupení Tiny Tima na obrazovce. Umřel měsíc před vydáním filmu. (c.tucker)

Reklama

Reklama