Reklama

Reklama

Volte mě!

  • USA The Campaign (více)
Trailer 2
USA, 2012, 85 min

Bratři Mitchovi jsou zazobanými Američany, kteří uplatňují svou moc prostřednictvím ovládání lidí na důležitých místech. Když se kongresman Cam Brady dopustí veřejného faux pas před nadcházejícími volbami, rozhodnou se využít vzniklé situace a nasadit proti němu svého kandidáta, který jim má zajistit vliv nad oblastí Severní Karolíny. Jejich mužem je Marty Huggins - naivní ředitel místního turistického centra. Mezi oběma kandidáty se rozhoří těžký boj, ve kterém se na pravidla slušného chování nehledí. Brady brzy přijde o své postavení, volební příznivce i manželku s dětmi. Jeho syn se dokonce postaví na stranu protivníka, což ho dovede téměř k šílenství. A to nejhorší ho teprve čeká? (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (253)

dee-key 

všechny recenze uživatele

Když pominu ten zprasený začátek a pak pár dalších prasáren během filmu, konstatuji, že je to docela vtipná komedie. Nápad je to dobrý a kromě několik ryze živočišných, tupé masy Američanů bavící vtipy, měl i pár docela úsměvných nápadů. Takže s přihlédnutím k faktu, že Ferrella považuji za totální imbecila jsou tři hvězdy celkem dobré. ()

xstar 

všechny recenze uživatele

Taká stupidita v širšom zmysle slova. Will Ferrell a Zach Galifianakis pre mňa super kombinácia. Obaja sú králi bláznivých komédii. Námet filmu by mohol byť lepši, ale aj tak to stálo za to. Galifianakis predsvedči syna Farrella, že jeho tatko ho zanedbáva a on z toho urobí reklamu. Farrell mu to vráti tak, že mu opicha manželku. Vravel som si, že keď to tak dopadne film pôjde dolu vodou. No, žiaľ mýlil som sa. Film sa po tejto scéne ešte zlepšil. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Trošku mi to připomínalo povedené Trading Places a řikal jsem si, jestli už sem film někdy neviděl, ale celkem sympatické obsazení (Ferrell je jako vždy bombový) mě donutilo film dokoukat. Má také pouze něco přes hodinu a půl, takže se to dá přežít bez následků. Občas jsem se i zasmál a pobavil, ale popravdě jsem nečekal ani to, takže jsem vlastně celkem spokojen a nelituji, že jsem film viděl. Dlouhou dobu ho však, jestli vůbec, vidět podruhé nepotřebuji...50% ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.3/10] | me: Ferell/Galifianakis ... Duo tohto typu vtlačí do filmu svojskú pečať, ktorá mne jednoznačne vyhovuje. Je to show dvoch borcov, ktorí si užívajú svoje role, čo sa podpisuje na celkovom "spirite" filmu. 85 minút rozdelených medzi Ferrella a Galifianakisa nezabezpečuje síce neustály smiech, ale prináša pravidelné návaly fórov pre nich typického štýlu. Tento film nie je to záležitosťou kritiky,... je otázka špecifického vkusu. I heard your nickname was Tickleshits in high school, I'm gonna see if it's true! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Namet filmu pro me buhvijak atraktivni neni, takze jsem se bal, ze se hlavni dvojka bude muset krotit, coz se ale nastesti nestalo. Pribeh je totiz jen zaminka pro hromadu naschvalu, co si Galifianakis a Ferrell delaj, kde se pro nejaky to fuck nejde daleko a dojde i na mlaceni mimin. Navic oba jsou to sice debilove, ale sympataci, takze se tak nejak musi fandit oboum. Udobrovaci konec je sice drobet nucenej, ale vetsina stopaze pred nim je nabita forkama, takze jsem se dobre bavil. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (10)

  • Snímek satirizuje aféru, v níž bratři Kochové ovlivňovali politika Johna Edwardse. (chelseaman22)
  • Cam Brady (Will Ferrell) vo filme konfrontuje okrem iných aj psíka Uggieho. Tento Parson Jack Russell teriér získal za svoj výkon vo filme The Artist (2011) Zlatý obojok (tzv. “psieho Oscara“), cenu pre najlepšieho psieho herca vo filme. (MikaelSVK)
  • Postava Martyho Hugginse (Zach Galifianakis) je založena na známém jižanském alter egu Zacha Galifianakise jménem Seth, který vystupoval jako Galifianakisův bratr již na show „Live in the Purple Onion! nebo v pořadu Mezi dvěma kapradinami (od r. 2009). Samozřejmě nechybí ani jeho poznávací znamení, kterým je mops. (Brousitch)

Reklama

Reklama