Reklama

Reklama

Volte mě!

  • USA The Campaign (více)
Trailer 1
USA, 2012, 85 min

Bratři Mitchovi jsou zazobanými Američany, kteří uplatňují svou moc prostřednictvím ovládání lidí na důležitých místech. Když se kongresman Cam Brady dopustí veřejného faux pas před nadcházejícími volbami, rozhodnou se využít vzniklé situace a nasadit proti němu svého kandidáta, který jim má zajistit vliv nad oblastí Severní Karolíny. Jejich mužem je Marty Huggins - naivní ředitel místního turistického centra. Mezi oběma kandidáty se rozhoří těžký boj, ve kterém se na pravidla slušného chování nehledí. Brady brzy přijde o své postavení, volební příznivce i manželku s dětmi. Jeho syn se dokonce postaví na stranu protivníka, což ho dovede téměř k šílenství. A to nejhorší ho teprve čeká? (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (253)

dee-key 

všechny recenze uživatele

Když pominu ten zprasený začátek a pak pár dalších prasáren během filmu, konstatuji, že je to docela vtipná komedie. Nápad je to dobrý a kromě několik ryze živočišných, tupé masy Američanů bavící vtipy, měl i pár docela úsměvných nápadů. Takže s přihlédnutím k faktu, že Ferrella považuji za totální imbecila jsou tři hvězdy celkem dobré. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ono to takhle nějak funguje,ale v případě téhle komedie jde opět o to samé jako vždy a potenciál rozhodně naplněn není.Z toho co by mohla být trefná politická satira je tak jen standartní hollywoodský prefabrikát hrající na klasickou notu.Co víc Ferrell ani Galifianakis nijak nevybočují z charakterů na které jsme u nich zvyklí (jakkoliv to pro Galifianakise byla asi nejnormálnější role ve které jsem ho zatím viděl).Pár gagů je povedených,ale zbytek skončil někde na půli cesty...60% ()

Reklama

Jordan odpad!

všechny recenze uživatele

ferrella som nikdy veľmi nemal rád, výnimky tvorili prípady, kedy mal naozaj dobre napísanú postavu, skutočne brilantný scenár a šikovne postavený film s dobrým štábom, ktorý ho uzemňoval (snáď jediné príklady tomu zodpovedajúce sú Anchorman a Stranger than fiction...); Galifianakis má tú smolu, že si svoje portfólio stavia na charakteroch nepríjemných, otravných a natvrdlých debiloch - čo sa časom na človeka nalepí, a to aj napriek snahám dokázať sebe i okoliu svoje herecké kvality - akokoľvek úspešne to dopadne (Its Kind of funny story) a tiež u neho v mojom prípade viac záleží, ako veľmi vtipný, charizmatický a kvalitný je zvyšok diela, v ktorom je - a doteraz na mojom účte mal v tomto ohľade viac šťastia než ferrell (hoci aj tak úplne najviac sa mi od neho ráta "between two ferms", vďaka tomu sa postatal o to, že by naozaj musel urobiť veľmi veľký prúser, aby stratil všetky moje sympatie) - tentoraz sa však títo dvaja páni komici stretli a nepodporujú sa ani navzájom a veru im napomáha ani scenár, ktorý je prostý všetkého humoru, nápaditosti, nudí a znervózňuje diváka, aby ho napokon zaklincpval mätúco moralizujúcim a vágnym ponaučením; a ak film, ktorý má mať jedinú funkciu - a to baviť - túto nenapĺňa ani z malej časti ba naopak dosahuje presný opak, je to, bohužiaľ, film kategórie "odpad" ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.3/10] | me: Ferell/Galifianakis ... Duo tohto typu vtlačí do filmu svojskú pečať, ktorá mne jednoznačne vyhovuje. Je to show dvoch borcov, ktorí si užívajú svoje role, čo sa podpisuje na celkovom "spirite" filmu. 85 minút rozdelených medzi Ferrella a Galifianakisa nezabezpečuje síce neustály smiech, ale prináša pravidelné návaly fórov pre nich typického štýlu. Tento film nie je to záležitosťou kritiky,... je otázka špecifického vkusu. I heard your nickname was Tickleshits in high school, I'm gonna see if it's true! ()

Sonnik 

všechny recenze uživatele

May the best loser wins! Ferrell je moje guilty pleasure. Tady se vtělil do amerického kongresmana, který je nepřekvapivě ohromný idiot. Nasmál jsem se hodně. Každopádně jedna z lepších ferrellovek, kde se tentokrát navážejí do amerických volebních kampaní. "I´m Cam Brady, and I seductively approve this message." ()

Galerie (44)

Zajímavosti (10)

  • Zaparkované auto pred domom Martyho Hugginsa (Zach Galifianakis) má poznávaciu značku GEN-0101, čo je odkaz na prvý verš v Biblii: „Na počiatku stvoril Boh nebo a zem". (Darkage)
  • Natáčanie prebiehalo v americkom meste New Orleans v štáte Louisiana. (Darkage)

Reklama

Reklama