Reklama

Reklama

Scary Movie: Děsnej biják

  • USA Scary Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zabiják v masce sleduje Cindy i její přátele. Má něco společného s tajemstvím loňského léta? Cindy a parta jejích nic netušících přátel se musí mít na pozoru... (SPI Film)

Videa (1)

Trailer

Recenze (683)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nejrůznější parodie zažívaly své zlaté období na přelomu 80-90 let, kdy filmy tipu Žhavé výstřely či Bláznivá střela pobláznili nejednu generaci a tak je tomu i dodnes. Proto si tvůrci usmysleli, že by nebylo od věci udělat si srandu nejen z akčních, válečných a dobrodružných filmů, ale této pocty by se mělo dostat i několika oblíbeným hororovým kouskům. Kdo v té době neznal Vřískot, Tajemství Loňského léta, Záhadu v Blair Witch či Šestý smysl? Stačilo k tomu humorně vložit i něco z Matrixu a úsměvné dílo bylo dokonáno. Teď jen aby se na to ještě někdo podíval a neusnul u toho nudou. Proto bylo potřeba vymyslet dostatečný počet hlášek, sexuálních – homosexuálních narážek, netradičních a místy trošku bizarních situací, přidat trochu zhulenosti a nechutností a výsledkem byl opravdu „Děsnej biják“. Osobně hodnotím tehle film za nejlepší z celé série. Je to jedna z nejlepších parodií na horory jaké jsem zatím viděl. Začátek je sice trošku slabší, ale potom se to už rozjede a o zábavu není nouze. Nejlepší na celém filmu je vrahovo repování a následný masakr:)) ()

Don Jebal 

všechny recenze uživatele

Rozpočet: 19 000 000 $ Otvárací Víkend: 42 346 669 $ (v 2 912 Kinách) Tržby USA: 157 019 771 $ Tržby ČR: 117 049 $ Tržby Celosvetovo: 278 019 771 $Keď som mal 15 tak som sa na to dobre bavil,no teraz už o pár rokov viac a vôbec som sa na tom dobre nebavil,pár fórov je dobrých no zvyšok je trápny guláš. ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

S těmihle americkými parodiemi (dneska už legitimní subžánr americké filmové komedie) je to samozřejmě především věc osobního vkusu a naladění, uměleckého tu není zhola nic, ale já si stojím za tím, že v případě tohoto prvního dílu to teda sranda byla, i když někdy docela blbá... (za povšimnutí ale stojí, jaké filmu tu tvůrci vlastně parodují - mimo všudypřítomných hollywoodských velkofilmů a nějakých těch povinných hororů tu je aluze i na takový film, jako jsou Singerovi Obvyklí podezřelí!) ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Scary Movie. Ať si říká kdo chce, co chce - pro mě je to film u kterého se směju od začátku do konce a můžu se na něj koukat dokola a pořád se tomu budu smát... Asi ten film spousta z Vás bere vážně, ale on by se brát vážně vůbec neměl. Jasně, že je to kravina, ale já u toho brečím smíchy. Nejlepší je Anna Faris, úplně skvěle hraje ten vystrašený výraz... V tomto prvním díle mě toho pobavilo hodně, ať už je to ta reportérka, která neví koho přefiknout, aby dostala informace, ať už je to předvádění herectví na Miss nebo tělocvikář v sukni... :D Pro mě špičková zábava. A vadí Vám nechutnosti? Proč se jim taky nesmát. Jak té reportérce tekly nudle z nosu, to jsem se taky válel smíchy. A nakonec: právě u tohodle filmu nemám rád názor ''Komu se to může líbit'' nebo ''Kdo se u toho může smát''. Každý máme jiný vkus. A já se bavil výborně. Tenhle film mě prostě KDYKOLI rozesměje. A mnoho scén je opravdu geniálních. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších parodii na horory a spoustu dalších filmů, Je na tom sice vidět černá ruka plantážníka Wayanse a jeho černých bratrů , ale myslim si že Keenen Ivory Wayans tady ukázal že neni zas tak špatnej režisér a to i když tenhle film se za nějaký veledílo rozhodně považovat nemůže, jenže tady naprosto stupidní děj nahradí fakt, že ve skoro každý scéně je sled nejrůznějších parodujících prvků a i když se to někdy úplně nepovedlo, tak jsem se stejně výborně bavil a vůbec mi navadilo, že jsem to už viděl poněklolikátý ()

Galerie (38)

Zajímavosti (46)

  • Ve scéně, kdy jsou Brenda (Regina Hall) a Ray (Shawn Wayans) v kině, je před začátkem filmu na plátně červená plocha a upozornění, že následující podívaná je jen pro nevyzrále jedince. Mimo další těžko přeložitelné vulgarity je zde také drobný text uvádějící: "Mysleli jsme si, že bude vtipné sem tohle vložit. Polibte nám a vypněte si pauzu, co tam teď máte." (Alfréda)
  • Cindy (Anna Faris) se koupe ve vaně a holí si nohy, obličej a jazyk. Když si však holí obličej, na chvíli přejede holítkem po vlasech, ze kterých se ale neodřízne ani vlásek. (chleba24)
  • Šerif (Kurt Fuller) dá Cindy (Anna Faris) v pohári silnú čiernu kávu, no keď Cindy vypadne z ruky pohár, tak je káva zrazu svetlá. (DonParegio)

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Mlčenlivý Bob zabijákem?

Mlčenlivý Bob zabijákem?

24.08.2006

Kultovní figurka na filmařské šachovnici, režisér Kevin Smith, poskytl další informace o svém příštím filmu, do něhož se pustí poté, co skončí s propagací aktuálních Clerks 2. Jak už ohlásil dříve,… (více)

Reklama

Reklama