Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (265)

Wbcko 

všechny recenze uživatele

Soutěž z celkem vysokým potenciálem, tradičně potopena díky demenci našich komerčních televizí. Všichni moderátoři, jak čeští tak slovenští se chovají jak kdyby soutěžili pětileté děti s mentální poruchou - neustálé konejšení, povzbuzování a chválení jde na nervy po pár minutách. Diváky na tribunách štáb posbíral nevím kde, já jen doufám, že dostali alespoň zaplaceno. No a soutěžící? V dnešním díle, jako reprezentace československa : modelka padající na naprosto jakékoli překážce tak do pěti sekund - přesto jak říká Libor Bouček, stále neodolatelná, homosexuální návrhář - ne zrovna sportovní nadšenec soudě dle jeho pohybů, a jako třešnička na dortu téměř invalidní fotograf s vyvrknutým kotníkem . Opravdu radost se koukat na takové sportovní výkony. ()

kvasiva odpad!

všechny recenze uživatele

Neznám americký originál a proto nemohu srovnávat. Viděl jsem dohromady asi 1 a 1/4 dílu. Poprvé skoro 3/4 dílu a dnes podruhé ani ne do poloviny. Moderátoři hrůza. Zábava? Kde, já žádnou nenašel. Tohle je velký propadák. V každém díle se stane nějaký neštěstí (zlomená ruka, skoro vymlácený zuby, "naše" hráčka omdlela) k čemu to? Ne děkuji, nemám zájem. ()

Reklama

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné, co je na tomhle nesmyslu pozoruhodné a trochu zábavné, je fakt, co všechno dokážou některé sereblity udělat za prachy. K dokonalému požitku bych ještě pozměnil tým, přeci jen mi tu někdo chybí. Já bych tam dal Paici Brnďovou, Bláťku Něrgešovou, Ďurinu Rolincovou, Kakátu Hanychovou a z chlapů Zounara, Romana Skamene, Luďu Sobotu a Honzu Musila. Při představě, jak sebou melou v bahně a dostávají přes ty svoje tlamy si říkám, že bych se na to snad i díval:-)) A kdyby se přidal Suchoš s Geňou, jéje, to by bylo něco ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Wipeout - Souboj národů je přesně o tom, co z původního Wipeoutu vystřihli, protože si byli jisti, že by to diváka vůbec ale vůbec nezajímalo. Takže, jinými slovy, pokud chcete vidět nějakého československého blba nebo ženu, jak se rozeběhne po skvělé mokré tortuře Wipeoutu, musíte protrpět celé minuty jejich nezáživných kydů a poznatků a pokusů o vtip. Pak je vidíte i běžet a bojovat o čas. To je ale tak nudné, že má člověk radši chuť otevřít si týden starý program a číst si o pondělní dopolední nabídce a zamyslet se nad filosofickou podstatou šumění moře v ulitě korýše. Tady už by pomohlo leda by jim tam vypustili tu vodu a nechal jim rozbíjet si držku o dlažbu wipeoutského koupaliště. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Wipeout" je zábavná licencovaná show spoločnosti Endemol, ktorá sa v súčasnosti vysiela vo viacerých štátoch po celom svete. Relácia sa natáča v Argentíne. Jedná sa o teamovú športovú súťaž zmiešaných družstiev v zdolávaní, fyzicky pomerne náročných, prekážkový dráh. Slovenská súkromná televízia Markýza spoločne s českou Novou tam vyslala svojich zástupcov, aby hájili farby našej bývalej federácie. Moc ma nebavilo pozerať sa ako sa tam strapňujú tie naše nemehlá, zvlášť keď som väčšinu z nich ani nepoznal. Zdá sa však, že oni sa tam bohovky dobre zabávali. Celý tento projekt úplne pochoval zakomplexovaný Libor Bouček svojim nemotorným moderovaním. Medzinárodný odpad! ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama