Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (265)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Bola to aj zábava, páčil sa mi výber súperov, teda krajín. Naše samozvané a bulvárom zvané, takzvané celebrity sa tam však tiež objavili, ale na tom by nič nebolo, nebyť veľkého počtu trápností. Súťaž, niečo na vzor tých japonských. Chcel by som si to vyskúšať. Bola by to určite aj zábava. Avšak nie do ľadovej vody. Nepáčili sa mi falošnosti a veci robené nasilu. TV Markíza robí v súčasnosti jeden horší program za druhým. Je to taká komerčná televízia, ktorá sa snaží stať akousi televíziou založenou na americkom štýle, niečo z bulváru, niečo z vlastnej propagandy a v celku veľmi odpudivé, nepozerateľné a hlavne falošné. Nezachránili to ani peknými ženami. Toto som teda nezožral! ()

Samuel7 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem sice jen dva díly, ale v podstatě se jedná o to samé, co nám představili Američané. Na kvalitě ubírají jen otravné zdlouhavé rozhovory s československými celebritami. To je ale na můj vkus dost malý důvod, aby to srazilo hodnocení oproti zmiňované americké verzi o 51%... Jinak tam vidíme ty samé disciplíny, takže skoro stejnou zábavu. A ani ne zrovna sympatické duo moderátorů přece nemůže kompletně zkazit celý pořad. A zajímavé, že když to tu některé tak otravuje a dávají odpady nebo po jedné hvězdě, dívají se na všechny díly... Holt někteří jsou asi bez vlastního názoru a musí papouškovat všechny ostatní. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Kdyby tadytu nováckou akci nekomentoval L. Bouček, dal bych i o * víc. Nejde ani o to, jak to všechno funguje, ale hlavně o tom, co tam máme za lidi. A ten tým je jeden sympatický obličej vedle druhého. Je to něco novějšího, co tu dlouho nebylo. Navíc je to na mezinárodní scéně, což je super. Celkem dobrá soutěž a jak jsem řekl, O. Brzobohatý, B. Munzarová, M. Kramár a další. Super. Škoda toho Boučka a .... nebuďte tací jen proto, že je to na Nově... ()

campix 

všechny recenze uživatele

Originální série Wipeoutu je mi sympatická a vždy se rád znovu podívám na to jak si lidé dávají do držky při všemožných držkopádech. O těch to přeci je a druhá nejlepší věc byl komentář moderátorů jejich vtípky a samozřejmě zábavné kreslední fixkou na monitor. Věci které jinde fungují¨v české verzi NOVY !!! kläsicky nenajdete. Místo obyčejných lidí tu jsou rádoby pseudohvězdy a komentář obstarává Libor Bouček. No nechce se vám zvracet už teď ?? ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Co se týká originálního Wipeoutu, nejsem žádný die-hard fan, ale čas od času se na něj podívám a ačkoliv mi ta soutěž sama o sobě přijde dost ujetá, tak se u ní poměrně bavím. Co se týká této verze, ta se vůbec nepovedla. Příhodnější jméno pro ni by bylo "Wipeout - Nuda národů." Nuda je skutečně tím slovem, které tuhle verzi perfektně charakterizuje. Nudný Wipeout, copak je to vůbec možné? Bohužel je. Celá tahle hra na týmy působí dost divně a podepsalo se to i na konceptu a pravidlech. Za to ale Nova nemůže. Za nudného moderátora Boučka už ano. John & John z americké verze, byť občas balancují na hraně trapnosti, mají výborné hlášky. V téhle verzi si klidně můžete vypnout zvuk, vyjde to nastejno. Pády jsou pády, je jedno jestli je to americká, britská nebo marťanská verze. Bez dobrého komentáře ale nemají takový efekt. Kdyby to bylo aspoň trochu zábavné, tak delší stopáž podle mě není problém (sledoval jsem v kuse tříhodinový Ninja faktor v japonštině, nerozuměl jsem jim ani slovo, ale stejně jsem se královsky bavil). Není to nekoukatelné, jen nudné. Odpad to také není, ale víc než jednu hvězdičku téhle podivné verzi Wipeoutu dát nemohu. Na další díly se asi ještě podívám, nic už od nich ale nečekám... ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama