Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (265)

Chen 

všechny recenze uživatele

Nedávám tak nízké hodnocení jen kvůli tomu, že je módní kritizovat Novu (i když často oprávněně), dávám tak nízké hodnocení, protože je to opravdu katastrofa. Naše mutace byla "vykastrována", bylo odseknuto vše, co je na originále tak zábavného. Všichni víme, že spíše než o soutěžení jde o co nejlepší pády, co se stane v našem případě? Vytvoří se pravidla, ke kterým je snad potřeba příručka - penalizace sem, penalizace tam. Vizuální zpracování - bolestně chybějí malůvky a střih je opravdu zvláštní, zmatený, ale přesto nedynamický. Komentář - Bouček mi nevadí, mám ho relativně rád, ale tady jen suše konstatuje (překroucená) fakt a humor se nám nějak vytratil. Měl bych ještě více poznámek, ale jsem už moc unavený na to, abych je tu vypočítaval. On Wipeout - Souboj národů mluví sám za sebe, není třeba delšího komentáře. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Kdyby tadytu nováckou akci nekomentoval L. Bouček, dal bych i o * víc. Nejde ani o to, jak to všechno funguje, ale hlavně o tom, co tam máme za lidi. A ten tým je jeden sympatický obličej vedle druhého. Je to něco novějšího, co tu dlouho nebylo. Navíc je to na mezinárodní scéně, což je super. Celkem dobrá soutěž a jak jsem řekl, O. Brzobohatý, B. Munzarová, M. Kramár a další. Super. Škoda toho Boučka a .... nebuďte tací jen proto, že je to na Nově... ()

Reklama

Oyer 

všechny recenze uživatele

Je zvláštní že ostatním japonským, americkým a já nevím jakým ještě podobným soutěžím dáváte tolik hvězdiček. Tady, kde alespoň můžete namísto stejných japončíků fandit celým týmům reprezentující jednotlivé státy včetně ČR (vlastně československý - tomuto spojení nerozumím...), to vám moc nevoní... Úroveň soutěží podobná jako u desítky ostatních, které v poslední době zaplavují obrazovky. ()

Alqarin 

všechny recenze uživatele

On původní Wipeout totiž nebyl vlastně ani tak o pádech, jako o tom, jak ujetý tam zvali lidi. Namátkou si vzpomenu třeba na týpka, co si řikal Cowman, tvrdeil, že je z planety Cow a celou dobu bučel (i když nakonec vyhrál, tzn úplně mimo asi nebyl). Pak samozřejmě holka, která neviděla 3 metrovou tyč stojící přímo před ní a spousta dalších korpulentních soutěžících, kteří se předháněli v okázalosti svých pokřiků a bůhví čeho ještě. Právě to s komentářem Richarda Hammonda byla pro mě asi nejzábavnější stránka Wipeoutu a v téhle "národové" verzi nejsou ani potrhlí soutěžící, ani vtipný komentář. Takže nuda. ()

Metal Lord 

všechny recenze uživatele

Vrchol trapnosti, aneb jak zničit kvalitní TV formát. Stačí, když do soutěže pozvete TV celebrity, z níž tenhle nechce tohle, tahle má zase strach z výšek. Do výsledného mixu dejte moderátorův nevtipný komentář, smíchaný s ohranou klasikou TV Nova, a sice dramatickou hudbou, narvanou do všeho, co hraje na emoce. Ve výsledku to vysílejte až po roce, když to i v Bělorusku odvysílali ani ne měsíc po natáčení. Tu 1* dávám za Ondru Brzobohatého, který to jediný z našeho týmu bral jako soutěž a nedělal si z toho prdel, jako ostatní. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama