Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (265)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Bola to aj zábava, páčil sa mi výber súperov, teda krajín. Naše samozvané a bulvárom zvané, takzvané celebrity sa tam však tiež objavili, ale na tom by nič nebolo, nebyť veľkého počtu trápností. Súťaž, niečo na vzor tých japonských. Chcel by som si to vyskúšať. Bola by to určite aj zábava. Avšak nie do ľadovej vody. Nepáčili sa mi falošnosti a veci robené nasilu. TV Markíza robí v súčasnosti jeden horší program za druhým. Je to taká komerčná televízia, ktorá sa snaží stať akousi televíziou založenou na americkom štýle, niečo z bulváru, niečo z vlastnej propagandy a v celku veľmi odpudivé, nepozerateľné a hlavne falošné. Nezachránili to ani peknými ženami. Toto som teda nezožral! ()

Chickenka odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá hovadina, co si to ta Nova zase vymyslela? Snaha napodobit původní (americkou) či britskou verzi skončila fiaskem. Vtipné komentáře vyzněly jako naprosto ubohé...A navíc věnovat polovinu pořadu výkonu Miloše Kramára, jehož výkon ho spíše ztrapňuje než ho ukazuje jako dobrého sportovce. Naprostá ztráta času! ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Wipeout - Souboj národů je přesně o tom, co z původního Wipeoutu vystřihli, protože si byli jisti, že by to diváka vůbec ale vůbec nezajímalo. Takže, jinými slovy, pokud chcete vidět nějakého československého blba nebo ženu, jak se rozeběhne po skvělé mokré tortuře Wipeoutu, musíte protrpět celé minuty jejich nezáživných kydů a poznatků a pokusů o vtip. Pak je vidíte i běžet a bojovat o čas. To je ale tak nudné, že má člověk radši chuť otevřít si týden starý program a číst si o pondělní dopolední nabídce a zamyslet se nad filosofickou podstatou šumění moře v ulitě korýše. Tady už by pomohlo leda by jim tam vypustili tu vodu a nechal jim rozbíjet si držku o dlažbu wipeoutského koupaliště. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Americký Wipeout mám hodně rád kvůli moderátorům, trefným hláškám a skvělým pádům. Na britskou verzi jsem si musel nějaký ten čas zvykat, ale ani ta není tak špatná. Ale tahle česká mutace tohoto pořadu je opravdu průměrná. Takhle, nemyslím si, že by měla mít aktuálních 26 %, pořád si stojím za tím, že je to lepší, jak nějaký Big Brother, Šeherezáda a podobné blbosti, kterými nás Nova momentálně krmí (či krmila). Nicméně musím uznat, že chápu zdejší zklamání. Jednak (pokolikáté už?) jsme Československo (někdo by už hlavounům z Novy a Markízy měl říct, že jsme se rozdělili a už tomu bude téměř 20 let) a jednak Bouček se může snažit sebevíc, ale na Johna a Johna, dokonce ani na Richarda z britské verze, prostě nemá a zřejmě nikdy mít nebude. Hlášky jsou zde suché, povede se jich sotva polovina… Navíc ty "celebrity", které nás zastupují… WTF? Nikol Moravcová? To jako fakt? Do doby, než odjedu, tohle zřejmě budu sledovat, protože (a zatím si stojím) není to TAK strašné, ale že by mi tenhle pořad nějak chyběl, to se říct taky nedá, takže neurážejících 50 %. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Ubohý exkrement vyluhovaný z originálu. Nejvíc mi hlava nebere, proč na rozdíl od ostatních států, jejichž týmy se pyšní olympioniky, parkouristy a sportovci, máme v sestavě ty samé koJoty, rosničky a rádoby celebrity, které vidíme v každém silvestru na Nově. Trapný Kramár dělá "humor", místo aby soutěžil, zbytek týmu je nepoužitelný, blonďatý silikon po 20 vteřinovém běhu kolabuje a musí být odvezen sanitkou a já se ptám: COŽE?! Bouček se snaží, div si krdělko něstrgá, ale na co je tam ta slovenka, to jsem zatím neodhalil. Zbytečné. Zoufalé. Jediná hvězdička za Ondru Brzobohatého, který jediný pochopil, o čem je Wipeout a jde do toho naplno. Radši si pustím Takeshiho hrad nebo Ninja faktor! ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama