Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (265)

kvasiva odpad!

všechny recenze uživatele

Neznám americký originál a proto nemohu srovnávat. Viděl jsem dohromady asi 1 a 1/4 dílu. Poprvé skoro 3/4 dílu a dnes podruhé ani ne do poloviny. Moderátoři hrůza. Zábava? Kde, já žádnou nenašel. Tohle je velký propadák. V každém díle se stane nějaký neštěstí (zlomená ruka, skoro vymlácený zuby, "naše" hráčka omdlela) k čemu to? Ne děkuji, nemám zájem. ()

seko0408 

všechny recenze uživatele

Preco sa naschval hadzali do vody ? Zrejme si neuvedomili ze toto je sutaz a nie aqapark. Ako moj kamos povedal: " vodu mohli vypustit, bolo by to zaujimavejsie ". Vraj suboj narodov... ale narod nemoze zato ze ich reprezentuju take trdla. Moja trpezlivost sa nato pozerat skoncila, ked sa Kramar postavil na beziaci pas. ()

Reklama

R´Hell 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem se dívala na Drtivou porážku na Barrandově (konkrétně na americkou verzi), královsky se bavila a napadlo mě, jak by to asi vypadalo, kdyby bylo něco podobného u nás. A je to tady a je to přesně takové, jaké to být nemá. Vtip vyprchal a nastoupila hodinu a půl trvající nuda. Nova moc nepochopila, že tato soutěž staví na krkolomných pádech a jednoduchých vtipech na účet soutěžících, nasadila vážnou tvář a skvělý formát Wipeoutu utopila hluboko v bazénu. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Originální série Wipeoutu je mi sympatická a vždy se rád znovu podívám na to jak si lidé dávají do držky při všemožných držkopádech. O těch to přeci je a druhá nejlepší věc byl komentář moderátorů jejich vtípky a samozřejmě zábavné kreslední fixkou na monitor. Věci které jinde fungují¨v české verzi NOVY !!! kläsicky nenajdete. Místo obyčejných lidí tu jsou rádoby pseudohvězdy a komentář obstarává Libor Bouček. No nechce se vám zvracet už teď ?? ()

Mr.Nigga odpad!

všechny recenze uživatele

Při natáčení Souboje národů se jaksi zapomnělo na klíčový prvek úspěchu originálního Wipeout, a tím byl humor. Ať už se jedná o různé eskapády soutěžících, rozhovory s nimi nebo perfektní komentáře moderátorů. V této československé mutaci chybí a ve výsledku je to strašná nuda, opakující se v každém díle. Proč se moderátoři chovají, jako by šlo o seriózní sportovní utkání a neustále plácají jak je kdo šikovný, bla bla bla? Snad aby někoho neurazili? Další věcí je, že se v předloze často mění tratě, celá trať a hlavně jednotlivé etapy. Zde je to pořád to stejné dokola, škoda ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama