Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (265)

Chickenka odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá hovadina, co si to ta Nova zase vymyslela? Snaha napodobit původní (americkou) či britskou verzi skončila fiaskem. Vtipné komentáře vyzněly jako naprosto ubohé...A navíc věnovat polovinu pořadu výkonu Miloše Kramára, jehož výkon ho spíše ztrapňuje než ho ukazuje jako dobrého sportovce. Naprostá ztráta času! ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Odpornost! To jako někoho na nově napadlo, že bude strašně fajn se podílet na tomhle podvyživeném parazitu na původním pořadu? To si vážně někdo myslel, že když si budou hrát na novodobé Hry bez hranic v rámci wipeoutu, že jim na to lidí skočí? No dle ohlasu jim to u někoho vyšlo. U mě rozhodně ne. Po dvou dílech považuji za naprosto nemorální tohle udržovat při životě. Neustálé opakování informací, umělohmotné emoce a naprosto nesnesitelný Bouček v roli moderátora, který se snaží loudit spektrum emocí z naprostých banalit a ani trochu mu to nejde. Navíc je tu fail v použití názvu souboj národů podruhé pro soutěžní typ pořadu. Ne že bych chtěl vedení Novy nějak podezírat, nicméně čas od času by to chtělo drogy vynechat a ušetřené peníze s čistou hlavou investovat někde rozumněji. ()

Reklama

Xavi6 odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že reality show typu Big brothera či VyVolených se nedají překonat v blbosti, ale máme to zde! Něco tak neskutečně trapného a nudného jsem snad ještě nikdy neviděl. Nechápu, jak naši čeští a slovenští moderátoři dokážou prožívat něco tak nepodstatného a ubohého. Jednu dobu s tím Nova furt otravovala a jsem rád, že už je tomu konec. ()

R´Hell 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem se dívala na Drtivou porážku na Barrandově (konkrétně na americkou verzi), královsky se bavila a napadlo mě, jak by to asi vypadalo, kdyby bylo něco podobného u nás. A je to tady a je to přesně takové, jaké to být nemá. Vtip vyprchal a nastoupila hodinu a půl trvající nuda. Nova moc nepochopila, že tato soutěž staví na krkolomných pádech a jednoduchých vtipech na účet soutěžících, nasadila vážnou tvář a skvělý formát Wipeoutu utopila hluboko v bazénu. ()

Koman odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo nejlépe může reprezentovat Čechy a Slováky? Samozřejmě modelky a jedna playmate! Polsko, Ukrajina a jiné státy vyberou nejlepší špičky co můžou být (účastníci Olympijských her, machři v pětiboji, profesionální sportovci,..) a my vybereme modelky a jednu playmate, které místo aby hráli na čas si to vychutnávají tak, že než se do toho pustí, uběhnou 3 minuty ztraceného času. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama