Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (265)

Sharlay odpad!

všechny recenze uživatele

Je až neuvěřitelné jak moc nám chce televizní produkce zblbnout hlavy, tentokrát na to šli s kamikadze soutěží plnou celebrit. Trapné, směšné, ubohé. Co přijde příště? A jak dlouho bude trvat, než diváci dostanou rozum a začnou tyto pořady ignorovat? Nebo to bude horší a horší a nakonec už v televizi nic pro lidi s vkusem, vlastním názorem a střízlivým ryzím uvažováním nic nebude? A co Jan Tleskač? ()

Oyer 

všechny recenze uživatele

Je zvláštní že ostatním japonským, americkým a já nevím jakým ještě podobným soutěžím dáváte tolik hvězdiček. Tady, kde alespoň můžete namísto stejných japončíků fandit celým týmům reprezentující jednotlivé státy včetně ČR (vlastně československý - tomuto spojení nerozumím...), to vám moc nevoní... Úroveň soutěží podobná jako u desítky ostatních, které v poslední době zaplavují obrazovky. ()

Reklama

Cubinho 

všechny recenze uživatele

První díl (anebo to byl druhý?), každopádně ten minulý díl jsem viděl celý a hodnotil jsem jednou hvězdičkou. Soutěže byly celkem zajímavé, ale způsob, jakým tuto soutěž pojala Nova, mi pil krev už tehdy. Dnes jsem Wipeout sledovall asi 15 minut a musel to přepnout, protože jsem se na ten trapas nemohl dívat. Fandil jsem komukoliv jinému než těm česko-slovenským rádobyslavným lidem, které podporuje ještě otravnější moderátorská dvojice. Ale 1* asi nechám, protože pořad sám o sobě asi není tak špatný, jen ho odporná TV Nova absolutně nezvládla odprezentovat. ()

Neotom 

všechny recenze uživatele

Všechny klady originálu spláchla Nova a spol. podle předpokladů do kanálu. Chybí svižnost, vtip a komentář je otřesný. Taky se mi nedaří pochopit smysl pořadu. Soutěžící konstatují, že jde jen o zábavu a pak se o ně málem pokouší infarkt, když mají šanci vyhrát. Mimochodem, taky vám připadá divné, že se této fyzicky náročné soutěže zúčastnil invalidní důchodce Skuhravý? 10% ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Na originální Wipeout nekoukám, ale tipuju, že to bude něco podobného jako můj celkem oblíbený Ninja Faktor. Bohužel, Nova udělala verzi s celebritami, a více než na samotné překážky se soustředí na rozhovory s nimi. A ani samotné zdolávání dráhy nemá ani zdaleka takový švih jako v Ninjovi. Částečně za to může i nemastný neslaný moderátor Libor Bouček. A ani výběr celebrit není nic moc, viděl jsem sice jen jeden díl, ale přišlo mi, že tam jsou samý vypatlaný blondýnky, který nezvládnou jedinou překážku, a všichni je pak poplácávaj po zádech, jaký byly dobrý. Proč tedy 2*? Nenudil jsem se, a v pohodě jsem ten jeden díl dokoukal. Ale další si nelajsnu. /viděno v TV: 35% a 2*/ ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama