Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (265)

Chen 

všechny recenze uživatele

Nedávám tak nízké hodnocení jen kvůli tomu, že je módní kritizovat Novu (i když často oprávněně), dávám tak nízké hodnocení, protože je to opravdu katastrofa. Naše mutace byla "vykastrována", bylo odseknuto vše, co je na originále tak zábavného. Všichni víme, že spíše než o soutěžení jde o co nejlepší pády, co se stane v našem případě? Vytvoří se pravidla, ke kterým je snad potřeba příručka - penalizace sem, penalizace tam. Vizuální zpracování - bolestně chybějí malůvky a střih je opravdu zvláštní, zmatený, ale přesto nedynamický. Komentář - Bouček mi nevadí, mám ho relativně rád, ale tady jen suše konstatuje (překroucená) fakt a humor se nám nějak vytratil. Měl bych ještě více poznámek, ale jsem už moc unavený na to, abych je tu vypočítaval. On Wipeout - Souboj národů mluví sám za sebe, není třeba delšího komentáře. ()

blitzer 

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem viděl druhý díl a byla to celkem zábava. Na druhou stranu, že bych to začal pravidelně sledovat, to zase ne. Původní soutěž neznám, takže nemám s čím porovnávat (leda tak s Hrami bez hranic). Co mi ale lezlo na nervy, byla naprosto nesnesitelná slovenská moderátorka a její děsně strojené lezení do pr... "fandění". ()

Reklama

Master19 odpad!

všechny recenze uživatele

Několikrát jsem viděl britskou verzi, která je koukatelná: vtipná, řízná... Na východoevropskou mutaci jsem se proto docela těšil a vzpomínajíc na Hry bez hranic jsem živil naději, jak to zase všem natřeme. Ale to co jsem (tři pokusy jsem jim dal) viděl, mě vyděsilo. Myslím že ti, kteří by snad chtěli i trochu závodit to zabalili při pohledu na nemehla, se kterými si prostě vyhrát nedá. Doposud by se to dalo ještě pochopit - je to show. Ale debilní komentáře Boučka a hlavně té slovenské (s prominutím) slepice jsou na zvracení. Po "králi hory", kdy od našich "borců" došlo k jedinému neúspěšnému pokusu, tato parodie na moderátorku začala všechny líbat a vykřikovat, jak byli úžasní... Nikdy více. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Na originální Wipeout nekoukám, ale tipuju, že to bude něco podobného jako můj celkem oblíbený Ninja Faktor. Bohužel, Nova udělala verzi s celebritami, a více než na samotné překážky se soustředí na rozhovory s nimi. A ani samotné zdolávání dráhy nemá ani zdaleka takový švih jako v Ninjovi. Částečně za to může i nemastný neslaný moderátor Libor Bouček. A ani výběr celebrit není nic moc, viděl jsem sice jen jeden díl, ale přišlo mi, že tam jsou samý vypatlaný blondýnky, který nezvládnou jedinou překážku, a všichni je pak poplácávaj po zádech, jaký byly dobrý. Proč tedy 2*? Nenudil jsem se, a v pohodě jsem ten jeden díl dokoukal. Ale další si nelajsnu. /viděno v TV: 35% a 2*/ ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Na začátek musím říct, že originálního Wipeoutu jsem viděl jenom pár dílů při různých popíjecích seancích s kámošema, občas jsem se při nich zasmál nějakému držkopádu, ale rozhodně bych ten pořad nesledoval sám od sebe pravidelně. Prostě taková svižná blbůstka. K téhle československé verzi jsem usedl taky spíš náhodou, tentokrát při dýmkové seanci, ale to je celkem fuk. Důležitý je, že to byla hrozně dlouhá nuda, která se snad ještě chtěla brát vážně. Proč tam proboha pořád museli moderátoři upozorňovat na to, jak úžasné výkony československé celebritky odvádějí, když jedna tam málem umřela stářím, druhá strachem z výšek a Brzobohatý, který se jediný snažil, si skoro zlomil palec?! Chápu, že když je to klání mezi jednotlivými národy, tak se určité fandění českému týmu musí (a má) projevit ... ale tohle bylo ve svý absolutní nesoudnosti až nechtěně vtipný. A mimo je i komentář k cizím závodníkům, totální nesmysly se z tý bedny linuly. No a ani ty překážky nejsou v téhle verzi nic extra, ve všech těch pár původních dílech, které jsem viděl, byly lepší a těžší. Palec dolu, příště to uvidím opět jen náhodou. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama