Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (265)

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné, co je na tomhle nesmyslu pozoruhodné a trochu zábavné, je fakt, co všechno dokážou některé sereblity udělat za prachy. K dokonalému požitku bych ještě pozměnil tým, přeci jen mi tu někdo chybí. Já bych tam dal Paici Brnďovou, Bláťku Něrgešovou, Ďurinu Rolincovou, Kakátu Hanychovou a z chlapů Zounara, Romana Skamene, Luďu Sobotu a Honzu Musila. Při představě, jak sebou melou v bahně a dostávají přes ty svoje tlamy si říkám, že bych se na to snad i díval:-)) A kdyby se přidal Suchoš s Geňou, jéje, to by bylo něco ()

PROROK14 odpad!

všechny recenze uživatele

Presne tak, treba tam poslať Kramára a ostatných strarcov, čo nevedia behať a k tomu treba aj šaškovať. Pritom neustále omieľať akí sme krásni a ešte aj pády sú šarmantné. Po treťom páde sa treba nechať odviesť pomaly potápačmi však Ferko? Radšej choď navrhovať handry a skandovať tú trápnosť že fashion team. Mi bolo na grc. Neviem čím to bude, že v konečnom zúčtovaní máme rádovo o pol hodinu dlhší čas ako ostatní, Švajda nevieš? ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

Nedávám tak nízké hodnocení jen kvůli tomu, že je módní kritizovat Novu (i když často oprávněně), dávám tak nízké hodnocení, protože je to opravdu katastrofa. Naše mutace byla "vykastrována", bylo odseknuto vše, co je na originále tak zábavného. Všichni víme, že spíše než o soutěžení jde o co nejlepší pády, co se stane v našem případě? Vytvoří se pravidla, ke kterým je snad potřeba příručka - penalizace sem, penalizace tam. Vizuální zpracování - bolestně chybějí malůvky a střih je opravdu zvláštní, zmatený, ale přesto nedynamický. Komentář - Bouček mi nevadí, mám ho relativně rád, ale tady jen suše konstatuje (překroucená) fakt a humor se nám nějak vytratil. Měl bych ještě více poznámek, ale jsem už moc unavený na to, abych je tu vypočítaval. On Wipeout - Souboj národů mluví sám za sebe, není třeba delšího komentáře. ()

AngiS 

všechny recenze uživatele

NECHÁPU TO. Wipeout má hodnocení víceméně nadprůměrný. A teď, když se to zjeví v trochu jiný formě, kde závodí i Češi, tak každej švihá odpad? Jenom proto, že to vysílá nova? Je mi volný kdo a kde (nepopírám že nerozumim tomu, proč je to rozmatlaný do několika dílů) to vysílá. Koukat na lidi, co ze sebe dělají trochu blbce je vcelku vtipná náplň večera. //EDIT: Už to trochu chápu. Ty neskutečný komentáře a žvásty okolo dokážou člověka brutálně otrávit. ()

Neotom 

všechny recenze uživatele

Všechny klady originálu spláchla Nova a spol. podle předpokladů do kanálu. Chybí svižnost, vtip a komentář je otřesný. Taky se mi nedaří pochopit smysl pořadu. Soutěžící konstatují, že jde jen o zábavu a pak se o ně málem pokouší infarkt, když mají šanci vyhrát. Mimochodem, taky vám připadá divné, že se této fyzicky náročné soutěže zúčastnil invalidní důchodce Skuhravý? 10% ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama