Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (265)

Xeelee odpad!

všechny recenze uživatele

Z úspěšných Her bez hranic si vezmeme soutěžení národů, překážky a zbytek tak napůl obšlehnem z Takešiho hradu (bláznivý gumový překážky, radost ze soutěžení) a Ninja Faktoru (časovej limit, cílevědomí sportovci, kteří chtějí vyhrát), dáme spoustu prostoru účinkujícím „celebritám“ a především mizernejm moderátorům, najmeme neschopný kameramany, nudně to sestříháme a mezinárodní hit je hotovej. Je to tak blbý a trapný a vystupuje tam tolik neschopnejch „celebrit“, že se to musí líbit. ()

Xavi6 odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že reality show typu Big brothera či VyVolených se nedají překonat v blbosti, ale máme to zde! Něco tak neskutečně trapného a nudného jsem snad ještě nikdy neviděl. Nechápu, jak naši čeští a slovenští moderátoři dokážou prožívat něco tak nepodstatného a ubohého. Jednu dobu s tím Nova furt otravovala a jsem rád, že už je tomu konec. ()

Reklama

rowdys 

všechny recenze uživatele

Veru hej, túto show robili vždy zábavnou len suchým humorom nasiaknuté kruté komentáre moderátorov, no čo z nej, keď tí naši komentujú len z povinnosti, nezáživne a s ohranými frázami a umelými ksichtami. To už radšej vypnúť zvuk a nechať to komentovať popíjajúce partie ľudí v bare, čo sa v mojom lokále osvedčilo. Za to ale hviezdice možno dať akurát tak barmanovi a nie tejto relácii. Je to však o niečo dôstojnejšia zábava ako Farmy a Šéfky, tak aspoň tú jednu. ()

Sharlay odpad!

všechny recenze uživatele

Je až neuvěřitelné jak moc nám chce televizní produkce zblbnout hlavy, tentokrát na to šli s kamikadze soutěží plnou celebrit. Trapné, směšné, ubohé. Co přijde příště? A jak dlouho bude trvat, než diváci dostanou rozum a začnou tyto pořady ignorovat? Nebo to bude horší a horší a nakonec už v televizi nic pro lidi s vkusem, vlastním názorem a střízlivým ryzím uvažováním nic nebude? A co Jan Tleskač? ()

AngiS 

všechny recenze uživatele

NECHÁPU TO. Wipeout má hodnocení víceméně nadprůměrný. A teď, když se to zjeví v trochu jiný formě, kde závodí i Češi, tak každej švihá odpad? Jenom proto, že to vysílá nova? Je mi volný kdo a kde (nepopírám že nerozumim tomu, proč je to rozmatlaný do několika dílů) to vysílá. Koukat na lidi, co ze sebe dělají trochu blbce je vcelku vtipná náplň večera. //EDIT: Už to trochu chápu. Ty neskutečný komentáře a žvásty okolo dokážou člověka brutálně otrávit. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno