Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (265)

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle měla být jako zábavná soutěž, kde týmy složené z nejrůznějších celebrit musí překonávat nástrahy opičí dráhy? Kam se tedy ta zábava poděla? Já jsem se nezasmála ani jednou, i když u některých pádů jsem k tomu neměla daleko. Nechci si vůbec představovat, jak by to dopadlo, kdyby se Nova pustila do Boyardu nebo Her bez hranic. To by muselo dopadnout ještě hůř. Ještě jedna věc mi vadí a teď se budu muset omluvit všem slovenským známým, kolegům, uživatelům, přátelům a příbuzným. Vážně proti vám nic nemám a nikdy jsem neměla!!! Neberte si to, prosím, osobně. Ale poslední dobou mi všechno, co je označováno jako "Česko-Slovensko", hlavně tedy při soutěžích a nejrůznějších akcích, leze přímo krkem. ()

Metal Lord 

všechny recenze uživatele

Vrchol trapnosti, aneb jak zničit kvalitní TV formát. Stačí, když do soutěže pozvete TV celebrity, z níž tenhle nechce tohle, tahle má zase strach z výšek. Do výsledného mixu dejte moderátorův nevtipný komentář, smíchaný s ohranou klasikou TV Nova, a sice dramatickou hudbou, narvanou do všeho, co hraje na emoce. Ve výsledku to vysílejte až po roce, když to i v Bělorusku odvysílali ani ne měsíc po natáčení. Tu 1* dávám za Ondru Brzobohatého, který to jediný z našeho týmu bral jako soutěž a nedělal si z toho prdel, jako ostatní. ()

Reklama

Wbcko 

všechny recenze uživatele

Soutěž z celkem vysokým potenciálem, tradičně potopena díky demenci našich komerčních televizí. Všichni moderátoři, jak čeští tak slovenští se chovají jak kdyby soutěžili pětileté děti s mentální poruchou - neustálé konejšení, povzbuzování a chválení jde na nervy po pár minutách. Diváky na tribunách štáb posbíral nevím kde, já jen doufám, že dostali alespoň zaplaceno. No a soutěžící? V dnešním díle, jako reprezentace československa : modelka padající na naprosto jakékoli překážce tak do pěti sekund - přesto jak říká Libor Bouček, stále neodolatelná, homosexuální návrhář - ne zrovna sportovní nadšenec soudě dle jeho pohybů, a jako třešnička na dortu téměř invalidní fotograf s vyvrknutým kotníkem . Opravdu radost se koukat na takové sportovní výkony. ()

Cubinho 

všechny recenze uživatele

První díl (anebo to byl druhý?), každopádně ten minulý díl jsem viděl celý a hodnotil jsem jednou hvězdičkou. Soutěže byly celkem zajímavé, ale způsob, jakým tuto soutěž pojala Nova, mi pil krev už tehdy. Dnes jsem Wipeout sledovall asi 15 minut a musel to přepnout, protože jsem se na ten trapas nemohl dívat. Fandil jsem komukoliv jinému než těm česko-slovenským rádobyslavným lidem, které podporuje ještě otravnější moderátorská dvojice. Ale 1* asi nechám, protože pořad sám o sobě asi není tak špatný, jen ho odporná TV Nova absolutně nezvládla odprezentovat. ()

Xavi6 odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že reality show typu Big brothera či VyVolených se nedají překonat v blbosti, ale máme to zde! Něco tak neskutečně trapného a nudného jsem snad ještě nikdy neviděl. Nechápu, jak naši čeští a slovenští moderátoři dokážou prožívat něco tak nepodstatného a ubohého. Jednu dobu s tím Nova furt otravovala a jsem rád, že už je tomu konec. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama