Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (265)

PROROK14 odpad!

všechny recenze uživatele

Presne tak, treba tam poslať Kramára a ostatných strarcov, čo nevedia behať a k tomu treba aj šaškovať. Pritom neustále omieľať akí sme krásni a ešte aj pády sú šarmantné. Po treťom páde sa treba nechať odviesť pomaly potápačmi však Ferko? Radšej choď navrhovať handry a skandovať tú trápnosť že fashion team. Mi bolo na grc. Neviem čím to bude, že v konečnom zúčtovaní máme rádovo o pol hodinu dlhší čas ako ostatní, Švajda nevieš? ()

Neotom 

všechny recenze uživatele

Všechny klady originálu spláchla Nova a spol. podle předpokladů do kanálu. Chybí svižnost, vtip a komentář je otřesný. Taky se mi nedaří pochopit smysl pořadu. Soutěžící konstatují, že jde jen o zábavu a pak se o ně málem pokouší infarkt, když mají šanci vyhrát. Mimochodem, taky vám připadá divné, že se této fyzicky náročné soutěže zúčastnil invalidní důchodce Skuhravý? 10% ()

Reklama

Colonist 

všechny recenze uživatele

Co se týká originálního Wipeoutu, nejsem žádný die-hard fan, ale čas od času se na něj podívám a ačkoliv mi ta soutěž sama o sobě přijde dost ujetá, tak se u ní poměrně bavím. Co se týká této verze, ta se vůbec nepovedla. Příhodnější jméno pro ni by bylo "Wipeout - Nuda národů." Nuda je skutečně tím slovem, které tuhle verzi perfektně charakterizuje. Nudný Wipeout, copak je to vůbec možné? Bohužel je. Celá tahle hra na týmy působí dost divně a podepsalo se to i na konceptu a pravidlech. Za to ale Nova nemůže. Za nudného moderátora Boučka už ano. John & John z americké verze, byť občas balancují na hraně trapnosti, mají výborné hlášky. V téhle verzi si klidně můžete vypnout zvuk, vyjde to nastejno. Pády jsou pády, je jedno jestli je to americká, britská nebo marťanská verze. Bez dobrého komentáře ale nemají takový efekt. Kdyby to bylo aspoň trochu zábavné, tak delší stopáž podle mě není problém (sledoval jsem v kuse tříhodinový Ninja faktor v japonštině, nerozuměl jsem jim ani slovo, ale stejně jsem se královsky bavil). Není to nekoukatelné, jen nudné. Odpad to také není, ale víc než jednu hvězdičku téhle podivné verzi Wipeoutu dát nemohu. Na další díly se asi ještě podívám, nic už od nich ale nečekám... ()

Chickenka odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá hovadina, co si to ta Nova zase vymyslela? Snaha napodobit původní (americkou) či britskou verzi skončila fiaskem. Vtipné komentáře vyzněly jako naprosto ubohé...A navíc věnovat polovinu pořadu výkonu Miloše Kramára, jehož výkon ho spíše ztrapňuje než ho ukazuje jako dobrého sportovce. Naprostá ztráta času! ()

rowdys 

všechny recenze uživatele

Veru hej, túto show robili vždy zábavnou len suchým humorom nasiaknuté kruté komentáre moderátorov, no čo z nej, keď tí naši komentujú len z povinnosti, nezáživne a s ohranými frázami a umelými ksichtami. To už radšej vypnúť zvuk a nechať to komentovať popíjajúce partie ľudí v bare, čo sa v mojom lokále osvedčilo. Za to ale hviezdice možno dať akurát tak barmanovi a nie tejto relácii. Je to však o niečo dôstojnejšia zábava ako Farmy a Šéfky, tak aspoň tú jednu. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama