Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

Milky. 

všechny recenze uživatele

Slabý pokus vydělat něco na konceptu The Hangover. Bohužel selhává skoro ve všem. Scénář odfláknutý a o ničem, herci nesympatičtí, místo tygra beran, místo Tysona jakýsi hippie dealer (vyřešení jeho zápletky bylo tak trapné, že si nejsem jistý jestli jsem nebyl šrot a nemám prostě okno) a celkově tenhle film nemá co nabídnout. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Ak sa dvaja pokúsia o to isté, nikdy to nebude to isté, natočiť deň po bujarej chlapskej rozlúčke so slobodou (náhoda), na ktorú má štvorica kámošov ( ej zas náhoda) ešte menej spomienok ako na deň svojho narodenia (wau ďalšia náhoda) a prebudia sa čudne doriadení s cudzím zvieratkom v izbe (to už asi nie je náhoda), nie je tak jednoduchá úloha ako to na prvý pohľad vyzerá. Vlčia svorka s Bradleyom Cooperom a Zachom Galifianakisom má totiž iné kvality ako nevýrazní holobriadkovia z tejto tráparne, oni totiž vedia hrať a rozosmiať... ()

Reklama

PinokKio 

všechny recenze uživatele

I angličani umí pařit .. a místo do Vegas (kam se jeli před svatbou pobavit jiní herci v jiném filmu) to jeli odsvědčit nebo spíše pokazit kamarádovi až k protinožcům. No a jak to dopadá, když se do filmových ingrediencí přimíchá troška buranství, pár šprcek plných koksu a jedna ovce v tangách se můžete přesvědčit i vy. Nejlépe s vypnutým mozkem. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Britové, byť v australský koprodukci, maj rozhodně na víc, než natočit nevýraznou komedii, na kterou si za pár dní díky její průměrnosti ani nevzpomenu a nebudu mít žádný nutkání si jí někdy pustit znova. Jediný, co mě fakt pobavilo, byl hitlerovskej knírek (asi jedinej náznak ostřejšího a nekorektního britskýho humoru) a scéna s koksem. Zbytek tvořila vata v podobě slabších (ne)vtipnejch scének a nepovedenejch point ("vyřešení" situace s drogovym dealerem). Rozhodně už jsem viděl lepší pařmeny, kterejma se tyhle kaliči určitě trochu inspirovali, tři slabší hvězdy. ()

vieriX 

všechny recenze uživatele

Filmy o přípravě svatby pak následné kalby a důsledku této pařby patři mezi moje velmi oblíbené filmy. Tentokrát je všechno přeneseno až k protinožcům. Je tu opět klasika ženich a dva či více jeho ujetých přátel plus nějaké ty vedlejší postavičky, ale co tu není netradiční je beran Ramsey. Rozhodně doporučuji k zhlédnutí protože pokud to vyloženě někdo neposere jsou tyto filmy s tímto tématem velmi oblíbené. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)
  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)
  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama