Reklama

Reklama

Kravaťáci - Série 6

(série)
Trailer
USA, (2016–2017), 11 h 44 min (Minutáž: 44 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Hrají:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Sarah Rafferty, Gina Torres, Claire Rankin, Paul Schulze (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

V návaznosti na výsledek procesu čelí Mike nové realitě a Jessica, Harvey a Louis se snaží zachránit firmu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Grimaldi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek šesté řady Suits byl překvapivě dobrý a vlastně celá série byla vysoce kvalitní. Až na Donnu. Větší zaměření se na ní v části druhé i její neustále arogantní chování, kdy chce pořád víc a víc mi dosti kazilo jinak dlouho očekávané finále. Opravdu se bojím, že i v další řadě bude tento charakter důvod mé nespokojenosti. Rád bych se mýlil. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už se to téma docela opakuje a začíná mi to lehce připomínat nějakou telenovelu. Když se zdá, že je všechno v pohodě, vždycky se objeví něco, co tu pohodu náhle shodí dolů a nejhorší je, že za tím většinou stojí rozhodnutí některého z protagonistů, takže si při sledování ťukám na čelo. Ale i když to má hodně mínusů, tak to stále dost baví. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

šestá série už je regulérní telenovela, a některé dialogy a názorové veletoče jednotlivých postav by se neztratily ani v Tak jde čas. Hlavně Mike je tady extrémně na ránu a udržel si post nejotravnější postavy, který získal v závěru předchozí série (jeho nemůžu být právník - chci být právník - nechci být právník, protože sem charakter - chci být právník ať to stojí co to stojí - mě dostávalo do mdlob), ale zdatně už mu začíná sekundovat i Rachel. Z předchozích sérií sem si celkem zvykl, že na řádný děj by stačila polovina epizod a zbytek je jen dohadování postav o čemkoliv stále dokola, ale tady to bylo zatím  úplně nejhorší a dlouho sem váhal jestli ještě hvězdu neubrat. Jasně nejslabší řada i přesto že vedla k odchodu Jessicy (což je nesporně plus)...50% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá sezóna byla zvláštně nevyrovnaná, až do páté epizody jsem měl pocit, že seriál ztratil šťávu, příliš jsem se nebavil a uvažoval jsem o tom, že se s protagonisty zřejmě rozloučím, pak ale příběh nabral rychlost, děj byl náhle mnohem zajímavější a já jsem se začal bavit. Před závěrečnou epizodou jsem sice ještě narazil na některé slabší momenty, ale celkově jsem byl se sérií spokojen. ()

Galerie (180)

Reklama

Reklama