Reklama

Reklama

Kravaťáci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2019), 98 h 27 min (Minutáž: 41–90 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Hrají:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Sarah Rafferty, Gina Torres, Andrea Parker, David Costabile (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(134)

Ze školy vyhozený student svojí inteligencí zaujme velkého právníka a získá práci koncipienta, přestože pro ni nesplňuje právní podmínky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (557)

villon17 

všechny recenze uživatele

Ma to smrnc, spad, chytrej humor, sympataky v hlavnich rolich, ale chybi mi celistvejsi dej, kterej by me nutil k nedockavosti. Hodnoceni mozna upravim s druhou serii... Po druhý sérii opravdu zvyšuju na 4*, pže celistvej děj je tu dostatečně, atmosféra by se dala krájet a z kladů 1.série to neztratilo nic. Nemůžu se dočkat dalších dílů! ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Jak řekl v jedné epizodě Harvey. Důležitý je první dojem. Ten na mě udělala tahle parta právníků opravdu více než dobrý. Nutno být pořád v pozoru, protože se mluví opravdu dost rychle a navíc o něčem, v čem se málokdo umí tak rychle orientovat. Takže žádná velká oddychovka, ale s tou jemnou dávkou humoru se rád nechám zahltit právnickýma kecama. 95% ()

Reklama

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Fajn. Strávila jsem celý den sledováním tohoto seriálu, díky mému nejlepšímu kamarádovi, kterému vážně děkuju, že mi to doporučil. Nejenom, že v určité herečce vidím úplně sebe - po "právnické" stránce a osobnostně, ne vzhledově, ale celý motiv je naprosto skvělý! Právničina nebyla nikdy podána tak zábavně a šarmantně, jak jí podává Gabriel Match spolu s Patickem J. Adamsem; oba mají ohromné charisma a každý má v sobě něco ozbrojujícího. Doslova každým dílem přichází úplně něco nového, nový případ, noví lidé, ale zároveň se pořád rozvíjí ten hlavní, čím dál víc zajímavý příběh. Je to vážně skvost! ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Po prvej sérii nie som úplne nadšený, ale chytilo ma to. Koketovanie medzi Mikeom a Rachel mi príde trochu pubertálne, niekoľko postáv nesympatických, prípady príliš rýchlo vyriešené a keby som vedel viac o americkej právničine, možno by som to pokladal za úplné sci-fi. A možno práve naopak. Podobne je to s geniálnosťou hlavného hrdinu. Funguje to naozaj takto a nie je to len scenáristická barlička? Každopádne tých 40 minút ubehne vždy ako voda, takže mi málokedy stačí len jeden pohár. Naozaj zbesilo zábavné a pútavé. ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Naprostá dokonalost. Ať už se jedná o propracovanost a psychiku postav (což jsem naposled viděl možná tak v BSG nebo Spartakovi?), skvělé vtípky a odkazy na jiná díla, zábavné dialogy a hlavně postavy, postavy a postavy! Ať už je tam zrovna nějaký sympaťák, chytrák, slizoun, vlez prdelka... vždycky tu postavu budete mít rádi a nebude vás tam štvát. A že občas ani nechápu, jak ten případ vyřešili? Co na tom záleží. Edit: S přibývajícími sériemi však ubyly jednotlivé případy a přidal se důraz na navazující příběh a osudy postav. Žel bohům už to pak po čase začalo působit zmateně, nereálně a zkrátka už dost překombinovaně. Finále páté řady byl ovšem skvost. ()

Galerie (1 230)

Zajímavosti (45)

  • Kulisy jsou postaveny tak, aby věrně kopírovaly newyorské advokátní kanceláře. Při natáčení v kancelářích používali výtvarníci nástěnné malby newyorského panoramatu za okny. (Čiban)
  • V úvodní znělce se objeví mimo jiné i cedule s nápisem "Fourth Avenue". Takovou ulici na Manhattanu ale nenajdeme. (don corleone)
  • Louisova (Rick Hoffman) sekretářka Norma se nevyskytuje v žádné epizodě, i když je mnohokrát v seriálu zmíněna. (Larry12)

Související novinky

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno