Reklama

Reklama

Rovnováha sil čtyř párů je značně vychýlena – ženy totiž začaly používat rady z populární knihy Steveho Harveye "Chovej se jako žena, mysli jako muž", aby od svých partnerů dostaly to, co chtějí. Jenže jejich muži na to brzy přijdou a rozhodnou se, že nejlepší obranou je útok. Vymyslí plán, jak využít tuto informaci ve svůj prospěch a válka pohlaví začíná! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kdo ovládá číču, ovládá hru." A tou hrou patrně nebude basket, který chlapi tak rádi hrají, zatímco po nich ženy vyžadují nesmysly typu - ber mě vážně, dospěj nebo měj mě radši než svou mámu. Dosud jsem si myslel, že když se dva mají rádi, tak za nějaký čas přiletí čáp, ale tato taktická bitva pohlaví mi otevřela oči. Tenhle boj jsme, chlapci, prohráli a ještě věříme tomu, že to tak není. Je to smutné, černé, ale nakonec i docela zábavné. Ve skutečném životě jistě hravě zvítězíme a tak si nenechme kazit náladu filmem, který se naoko tváří jako remíza. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Další super odpočinková černošská komedie s Kevinem Hartem. Ten tady funguje sic malinko na vedlejší koleji, za to ale jako důkladný komediální element k několika sympatickým párům, který tropěj všechny možný blbosti co mezi sebou chlapi a ženský běžně maj - film nefilm. Místy sice zdlouhavý, ale na konec přesně ten fajn pocit co u takovýho filmu čekám. Jasně je to hloupost, ale takovou pohodu si kdykoli rád dám. A Meagan Good byla překráááásnááááá. Sem s tou dvojkou! ()

Reklama

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Zajímavé téma, ale prostě nějak mne tenhle film nepřesvědčil... Kdyby to měla být opravdu komedie, nějak mne nerozesmála... a jestli to mělo být romantické, tak mám asi jiné představy o romantice... a ani jako sci-fy to moc nezabodovalo - nepodařilo se mne přesvědčit o tom, že by nějaká ženská někdy četla názor chlapa na to, co a jak chlapi myslí... natož aby to četly více než dvě ženy... Takhle to prostě na světě není, ženy nikdy nezajímá, co si chlapi myslí a věří jen tomu, co o myšlení mužů napíší jiné ženy... které o něm vědí naprosto to samé = píp... No, ale odmyslím-li si tento sci-fy prvek, pak ti černoušci byli celkem sladcí a ty černošky (až na tu kariéristku) byly k sežrání, takže jsem se dlouho rozhodoval, jestli za těchhle 70% dám 3 nebo 4 hvězdičky... Nakonec mne pro zaokrouhlení směrem dolů přiměla jedna z posledních scén filmu, kdy si znovuvybojovaná manželka toho trpaslíčka táhla jako kus masa... tím si u mne film dost pohoršil jinak celkem pohodový dojem... Tož tak. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Máme tu další snímek propagující jinou než bělošskou rasu. V podstatě tu jsou, jak černoši, tak různí míšenci atd. Připomíná vám to Red tails? Mě svou propagandou ano. Jinak se jedná o každým coulem obyčejnou romantickou komedii. Námět není taky nic nového pod sluncem. Teď si sice nevybavím, ani jeden film, ale vím, že jsem něco takového, že jeden chlap vyzradí ženským, jak na muže, viděla. Musím ale uznat, že co se týká střípkového vyprávění, tak přece jen ty příběhy do sebe nakonec opravdu zapadají a má to všechno hlavu a patu. Nevidím důvod, proč tomu nedat obyčejné 3*. P.S. Michael Ealy je sexy a vzpomněla jsem si, že už jsem ho vlastně někde viděla (jeden z dílů Underworld) ()

predators 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že by to byla nějaká extrémní sranda k popukání. Ano, dva-tři záseky tam byly a tím by mohlo všechno zajímavé skončit. Nuže, nestalo se tomu tak a několik dalších zvratů ve vztazích zamává s vaším chtíčem vědění, jak to celé dopadne. Nebojte, žádná pohroma vás nečeká...pušinku budete mít od medíku jako batolátko... Prostě a jednoduše, jak to mezi chlapy a lovkyněmi ústřic chodí. Černoši byli zajímaví, ale klapačky nezastaví, to především! Takže si připravte rychlé oči na míhající se titulky ;-) 66% ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama