Reklama

Reklama

Rovnováha sil čtyř párů je značně vychýlena – ženy totiž začaly používat rady z populární knihy Steveho Harveye "Chovej se jako žena, mysli jako muž", aby od svých partnerů dostaly to, co chtějí. Jenže jejich muži na to brzy přijdou a rozhodnou se, že nejlepší obranou je útok. Vymyslí plán, jak využít tuto informaci ve svůj prospěch a válka pohlaví začíná! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Celkom dobre natočená „komédia“ na horúcu letnú nedeľu. Štyri rôzne príbehy, ktoré majú jednu vec spoločné: problémy v nich spravila jedna kniha, ktorá prezradila ženám to, „ako sa chová väčšina mužov“. Nakoniec však láska zvíťazí nad „zdravým rozumom“ – tak ako to má byť! Osobné hodnotenie: 78% (***) ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Tak po úvodním slibném rozjezdu se film bohužel plácal celou střední část ve snůšce řečí a blábolů, závěr to naštěstí ale zase spravil, takže čistý průměr, který nenadchne,ale ani neurazí. Kevin Hart tu hraje až druhé housle, ale jakmile dostane trošku víc prostoru, rozjede tu svou klasickou afektovanou hubu, jak jsme u něj už zvyklí. Zbylá část ánsámblu sekunduje jak může, dobře tu hrají ale především ženy, mužské charaktery tak trošku splývají.Obecně tedy hodnotím vesměs pozitivně, dvojku ale asi rozjíždět už nebudu................moje hodnocení = 6 z 10. ()

Reklama

Admirall 

všechny recenze uživatele

podla mna to aj malo nasliapnute na celkom fajn komediu, zaujalo ma to a celkom aj do nejakej stvrtiny bavilo, no potom to zacalo dostavat nejake trojaktovkove zvraty a skoncilo to ako typicky americky romanticky blivajz... ale ako daka oddychovecka k valentinskemu veceru (ako to zaradila markiza) moze byt ()

Keen.lady 

všechny recenze uživatele

Občas jsem se ztrácela v podobnosti herců, kapku jsem se nudila, asi 2x jsem se zasmála. Michael Ealy je fakt kus a já tak trochu doufala, že uvidím i víc, než jen svlečená trička :-D Nelíbil se mi ten chlapík v rozvodu a malý syn svobodné ženy, ostatní herci v pohodě. Chtělo by to přidat více kvalitnějších fórů a méně skoků mezi páry, lepší dialogy a vymazat vypravěče. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $91,547,205Tržby Celosvetovo $96,155,124Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,465,739 //počet predaných kusov 96,934Tržby za predaj DVD v USA $15,075,552 //počet predaných kusov 745,310║ nakoniec to ušlo na to že to točil tak nevýrazní režisér ako Tim Story /60%/ ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama