Reklama

Reklama

Po prvním masakru v roce 1974 se podezření obyvatel městečka obrátilo proti rodině Sawyerových. Rozvášněný dav dům Sawyerových obklíčil, vypálil a celou rodinu do posledního člena vyvraždil. Když se o několik desítek let později dívka jménem Heather dozví, že po své babičce zdědila nemovitost v Texasu, rozhodne se společně s několika kamarády vyrazit na výlet a svůj nově nabytý majetek si prohlédnout. Po příjezdu zjišťuje, že zdědila velkolepé sídlo. Hrůza, která se ukrývá ve sklepení, na své objevení ale teprve čeká. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (391)

AppleCore odpad!

všechny recenze uživatele

Spoiler: Fuck logic! Naberu týpka, kterýho vůbec neznám. Přijedu domu a nechám ho tam samotnýho. Po příjezdu z nákupu na počest toho, že celej barák vykrad uspořádám párty. Když večírek skončí, dívám se jak moji celoživotní přátelé brutálně umírají. Při útěku lezu do schodů po čtyřech, protože doufám, že tak budu rychlejší. Při útěku ve venkovním prostoru pak ze schodů rovnou válím sudy. Při přeskoku asi dvacet centimetrů vysokýho plotu zakopnu, jelikož jsem v tom nikdy nebyl zrovna zdatnej. Když mi pak pan šerif zcela nechtěně zanechá bednu s důkazy před nosem, zjistím šokující objev, že jsem příbuznej toho magora. Proto ho pak, když mu hrozí jistá smrt, zachráním, protože je mi jedno, že moji přátelé brutálně zemřeli jeho rukou, je to přece můj bratranec. A vůbec mi neni divný, že ho šerif nechce zatknout. Kurva! A to 3D je v názvu proč, když tam stejně tři dé efekt je jeden a ještě k tomu pěkně trapnej? Posledních pár otázek na závěr: Proč se tohle vůbec točí? Proč se to bere vážně? Proč tomu někdo dá pět hvězd? Proč to neni jako komedie myšlený? Bývá v zavřených rakvích uprostřed noci světlo? ()

juta 

všechny recenze uživatele

Jen těžko bude nějaké pokračování texaského masakru lepší, než to z roku 2003. Tam bylo všechno dokonalé - atmosféra, herci a hlavně Leatherface. Tady to moc neklapalo. Zde se jedině dobře dívalo na Alexandru. Z chlápka s pilou žádný strach nešel, jak stavbou těla, tak ani maska ve mě nevyvolala pocit strachu, nebo úzkosti. Příběh docela zvláštní a SPOILER: dost mě překvapilo, jak se Alexandra tak rychle spřátelila se zabijákem, když před několika okamžiky zabil jejího kluka a další její kamarády... ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $34,341,945Tržby Celosvetovo $46,713,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,284,162 //počet predaných kusov 62,673Tržby za predaj DVD v USA $2,392,313 //počet predaných kusov 159,914║ ďalšia zbytočná nádstavba, rodinná idylka Leatherfacea, ktorej veľmi citeľne chýba napätie a poriadne dusná atmosféra, nezachráni to ani okatá Alexandra Daddario /25%/ ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Co se mi teda vůbec nelíbilo, tak to byl ten scénáristický posun, kdy hlavní hrdinka začala bez nejmenšího důvodu (dobře, vila takové hodnoty je možná důvod) inklinovat k rodině pošahanců z Texasu. Čtvrtá hvězda ode mě padla a nebude, protože vzhledem k nízkému věku, kdy byla rodině odebrána, je pro mě tenhle zlom prostě blbost, s níž můj mozek odmítá spolupracovat. Jinak má ale tenhle masakr hodně vydařenou atmosféru, kterou jen podtrhuje parádní ozvučení, všechny ty lekačky a úprky před Ashovo pravou rukou mají na domácím kině dost podajné zpracování, které mě u filmu udrželo. Co se naopak nepovedlo je 3D: * které vůbec nevyniká a až na dvě lepší scénky s motorovkou jsem takřka ani nepostřehla, že nějaké sleduju. Tři prsty mi tenhle Leatherface dost neúspěšně sťal, tudíž zvedám jen zbývajících sedm - 70% ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Ono to zas až tak strašné nebylo, ale bohužel logika celého filmu a inteligence určitých postav film poněkud kazí. Lekací scény byli velmi účinné, vyděsili mě tak až jsem se málem zpotil. Pochválit by jsem mohl třeba i kvalitní gore scény, které byli dosti nechutné, ale i zde se vytratil takový ten nechutný pocit slabosti od žaludku, T.M.M.P.: Počátek byl po téhle stránce daleko lepší. Klasika zůstane klasikou a přidělávání nových prequelů bude mít na celou sérií Texaských masakrů spíše jen negativní dopad. Tohle už je film stvořený vyloženě jen pro zisk, bohužel. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (30)

  • Film obsahuje potitulkovú scénu. (spissky)

Reklama

Reklama