Reklama

Reklama

Robot a Frank

Trailer

VOD (1)

Frank, lupič ve výslužbě žijící v blízké budoucnosti, má dvě odrostlé děti, které se bojí, že jejich otec už nemá dostatek sil na to, aby žil sám. Nejprve se ho chystají umístit do domova důchodců, Frankův syn se ale nakonec rozhodne pro jiné řešení. Navzdory staříkově přání mu pořídí chodícího a mluvícího humanoidního robota, který je naprogramován tak, aby podporoval Frankovo fyzické i duševní zdraví. Robot a Frank nabízí zábavný a dojemný příběh o hledání přátel a rodiny na těch nejméně pravděpodobných místech. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (130)

zahadum 

všechny recenze uživatele

Je to zaujímavý a sympatický film...áno je to v podstate naivná blbosť natočená navyše ultralacno ale má to svoju atmosféru a hlavne ma zaujala " chémia " medzi Frankom a jeho robotom..ak sa teda dá nazvať chémiou vzťah medzi živým a neživým tvorom...v tomto bode je film úžasný a je to dokonalá ľudská komédia...plánovanie lúpeže nemá chybu....odbočky do rodinných problémov a záverečná pointa kto je kto tam nemusela byť a ak by sa film viacej zameral na Franka a robota bolo by to len pre film prínosné. Samodeštruktívna sekvencia spustená..10..9..8.. :) ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Tohle bych určitě mezi komedie nezařazoval, protože jde hlavně o psychologický příběh. A ten je vlastně zdařilý a k tomu má dobré herecké obsazení. V dnešní době by asi hodně osamocených staroušků uvítalo podobného robotického společníka. Jenom by nesměli trpět výpadky paměti, aby si kámoše mohli kdykoliv vypnout a zapnout. Frank a jeho robůtek si u mě vysloužili 60%. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vysloužilí zloděj trpící sklerózou dostane od svého syna robotího ošetřovatele. Přes počáteční odpor nakonec bere stroj na milost a společně s ním se vrací ke staré živnosti. Pokud by to bylo směrováno pouze touhle cestou, bylo zaděláno na solidní komedii. Bohužel se tady musel objevit ten nesmyslný patos, kdy nejde jen o patálie s robotem a sklerózou, ale i o jakýsi lidský rozměr, kdy hlavní hrdina musí najít rodinné hodnoty a přátelství. To bylo tady tím hlavním motivem. A s tím ať jsou někam. 40% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Prostředí 8/10/// PLUS: milé a dojemné vyprávění, pozvolné tempo, zajímavě zpracovaná blízká budoucnost, film o netradičním přátelství, vysoké karty film odkrývá postupně MÍNUS: film klidně mohl říct a ukázat i více, závěr mohl být i šťastnější/// Shrnutí: Tak teď z toho závěru mám trochu depresi. Film střídá žánry a okolo sci-fi motivu vystavěl lehkou komedii, které se změní v kriminálku a nakonec i rodinné drama. Nevím jestli budu mít film rád, ale dlouho jsem se na něj těšil a v mnoha momentech je fakt příjemný a hezký a divák si v něm najde nejedno poselství./// Celkem 73%/// ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

V budoucnosti děti kupují roboty svým starším rodičům místo rybiček, kočky anebo psa. Robot vypadající jako ze stavebnice LEGO? Opravdu? Při plejádě robotů se vybere robot, který smontují Číňané za pár vteřin. Samotný příběh by dostal daleko větší emoce se živou postavou. Langella je sice dobrý, ale film ač to tak nevypadá, tak nafoukne na dvojnásob. Až budu starý, tak chci za robota T-100 a ne retardovanou verzí C3PO. Hodnocení OST: Nic, nic , nic...nedostala mě do kolen. 3/10 ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • Vzhled robota je inspirován roboty vyráběnými v Japonsku, jako je například ASIMO: Pro filmové účely jej vytvořilo studio speciálních efektů Alterian INC. (Adrai)
  • Minivozidlo předjíždějící Franka (Frank Langell) při chůzi po cestě je model Tango amerického výrobce Commuter Cars. (Adrai)
  • Postava Franka (Frank Langell) se jmenuje stejně jako herec, který ji ztvárnil. (BabetakCZE)

Reklama

Reklama