Reklama

Reklama

Robot a Frank

Trailer

VOD (1)

Frank, lupič ve výslužbě žijící v blízké budoucnosti, má dvě odrostlé děti, které se bojí, že jejich otec už nemá dostatek sil na to, aby žil sám. Nejprve se ho chystají umístit do domova důchodců, Frankův syn se ale nakonec rozhodne pro jiné řešení. Navzdory staříkově přání mu pořídí chodícího a mluvícího humanoidního robota, který je naprogramován tak, aby podporoval Frankovo fyzické i duševní zdraví. Robot a Frank nabízí zábavný a dojemný příběh o hledání přátel a rodiny na těch nejméně pravděpodobných místech. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (130)

italka63 

všechny recenze uživatele

Frank Langella byl ve své roli, shodou okolností jmenovce Franka, jedním slovem skvělý. Ten starý zloděj, jemuž děti pořídí humanoidního robota, aby mu pomáhal. Jenže Frankovi to zkrátka pořád pálí v hlavě a lupič se v něm nezapře. Co takhle udělat z robota komplice? Zvláště když se zdá, že jste zdravotně spříznění s tím hnusným, otravným Němcem, co vám furt schovává někde věci? A po ruce máte tu báječnou Suzan Sarandon, která je věkem čím dál lepší a krásnější? Tenhle film ve mně zanechal obrovskou škálu pocitů, o životě, stáří, lásce a pokoře. Bylo to pro mne pohlazení blízké sci-fi, která je na dosah ruky, konečků prstů, protože naše děti či stoprocentně vnuci, se jí budou dotýkat celou dlaní. Jen škoda, že už u toho nebudu. ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Tohle bych určitě mezi komedie nezařazoval, protože jde hlavně o psychologický příběh. A ten je vlastně zdařilý a k tomu má dobré herecké obsazení. V dnešní době by asi hodně osamocených staroušků uvítalo podobného robotického společníka. Jenom by nesměli trpět výpadky paměti, aby si kámoše mohli kdykoliv vypnout a zapnout. Frank a jeho robůtek si u mě vysloužili 60%. ()

Reklama

zahadum 

všechny recenze uživatele

Je to zaujímavý a sympatický film...áno je to v podstate naivná blbosť natočená navyše ultralacno ale má to svoju atmosféru a hlavne ma zaujala " chémia " medzi Frankom a jeho robotom..ak sa teda dá nazvať chémiou vzťah medzi živým a neživým tvorom...v tomto bode je film úžasný a je to dokonalá ľudská komédia...plánovanie lúpeže nemá chybu....odbočky do rodinných problémov a záverečná pointa kto je kto tam nemusela byť a ak by sa film viacej zameral na Franka a robota bolo by to len pre film prínosné. Samodeštruktívna sekvencia spustená..10..9..8.. :) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době zase film, ve kterém slýchávám vcelku často české slovo robot. A je to docela i s fajn neotřelým příběhem. Frank vlastně není úplně postava, kterou byste si oblíbili, ale zároveň to není role, která je nutně zlá. Ke konci jsem se do jeho nitra dostal daleko blíž a dokonce jsem projevil nějaké ty emoce. Možná i víc, než samotný robot, který se na hodinu a půl stal Frankovým parťákem. Malý, ale příjemný film. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $3,325,038Tržby Celosvetovo $3,800,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ tak toto som potreboval, príjemná roztomilá oddychovka s dobrým obsadeným, chytľavým príbehom a niekoľkými úsmevnými scénami, podarené /90%/ ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • Postava Franka (Frank Langell) se jmenuje stejně jako herec, který ji ztvárnil. (BabetakCZE)
  • Film s rozpočtem 2,5 milionu amerických dolarů byl natočen během 20 dní. Samotné natáčení probíhalo v severní části státu New York. (Adrai)
  • Celosvětová premiéra proběhla 20. ledna 2012 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama