Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdinkou snímku Now Is Good je mladá dívka Tessa Scott (Dakota Fanning), která i přes svůj nízký věk umírá na leukémii. Tessa, která je smířena se svou nemocí, ovšem nehodlá pasivně čekat na to, až její čas vyprší, a proto si sepíše seznam věcí, které by ráda ještě stihla. Jednou z priorit na jejím seznamu je ztráta panenství. (Riddick77)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (324)

Hild 

všechny recenze uživatele

Každý rok se objeví alespoň jeden film s tímto tématem. Now is Good mi docela připomněl loňský Restless, akorát ten působil velmi přirozeně, nenuceně a obsahoval dialogy, které byly balzámem pro uši a pohlazením pro duši. V Now is Good zoufale nefunguje romantická linie, je strašně nudná a bez energie, svůj podíl na tom má i Jeremy Irvine, který skutečně neumí hrát. Ale na jedno podívání to nebylo úplně špatné, znovu to však vidět nemusím, film spíše pro ženské publikum, u kterého určitě jedno oko nezůstane suché. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Když každej den neprožíváš jako by byl poslední, nežiješ, jen přežíváš. A taky platí, že život není tehdy ani jednou, žiješ teď a tady (!!!) Now Is Good je zkouška naší všední slepoty, nebo možná taky zaslepená romance, každopádně Dakota Fanning pěkně vyrostla (i herecky) a ten krátkej sestřih ji taky sekne. Jasně, nemůžou u toho chybět Lana Del Ray ani Ellie Goulding, natož O'Halloranův klavír a smyčce. Bojíme se, máme strach z věcí, který lze zvrátit natož pak z těch, kterým se vyhnout nejde. Bojíme se bolest cítit i prožít, i když je naší součástí, i když bez ní by radost a štěstí byly jen prázdný slova. Ol Parker je jak na pomezí dvou světů, na jedný straně všechen ten patos, andělé ve sněhu, s motorkou na pobřeží a uvědomělým manekýnem, kterýho jí sešle zatracenej osud, až doposud. A proti tomu, žádný hrdinský řeči, nebo aspoň ne tolik, jen cynickej slalom mezi vzdorem a nevyhnutelností, mezi touhou a strachem. Tess. Mám jí to věřit? Já nevím, co když to vlastně ani nečeká, nespoléhá na to? Jak je to dál? Někdo musí zemřít aby se jiný naučil žít? K čertu s tím, pořád se učíme. Tohle není dokonalej film, takový klony Aleca Baldwina mezi rodičema často nenajdete, přesto jsem se naučil dávat šanci lidskosti, bez ohledu na uměleckou formu. Jenže tohle pro mě i tu formu má, lidských [final rate: 80%] ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem, že to bude hodně dobrý, ale že to bude dokonalý a naprosto bez chyby až tak ne. Děj celého filmu jsem hrozně moc prožívala. Dost slz taky padlo, ale to se dalo čekat. Dakota je vážně neuvěřitelná. Povtrdila to už v několika filmech, ale tady byla zatím nejlepší. Zahrát tak vážnou roli není jen tak. Tahle tématika se v poslední době ve filmech objevuje často, ale mě to nevadí. V tomhle filmu byla zpracovaná výborně a myslím, že dojmy budu vstřebávat dlouho. Zatím bez pochyb nejlepší film, co jsem tenhle rok měla možnost vidět. Jasných 100%. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Hodně silný film, který se ale bohužel neubrání tomu, aby zároveň sám sebe nevysával - myslím tím zejména pasáže kde je Tessa ta nejsilnější z celé rodiny/přátel/známých. A i když byl závěr filmu tahem na moje slzné kanálky, musím konstatovat, že se mi Now is good s celou tou svojí myšlenkou, že naše životy jsou tvořeny jednoduchými okamžiky, které směřují k jedinému bodu, líbil. Snad jen ten skelný pohled Dakoty bych vyměnila za nějakou - pro tuhle roli vhodnější - jinou herečku. "Zbytek" hereckých výkonů (zejména otec, matka a bratr) ale nemá chybu. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Dakota, Dakota, Kaya, Dakota....To jsou ty důvody proč jsem se na tenhle film chtěla podívat. Tak jsem to zapla a už jsem se vezla...Příběh tak hrozivý, že by se vám chtělo řvát z plna hrdla a nebo se naopak schovat někde v noře a už nikdy nevylézt ven- zároveň ale tak hřejivý a plný lásky, že byste chtěli tancovat a smát se, jen kvůli té radosti kterou vám to způsobí. Kouzlo tohohle filmu je stejně jako u 50/50 v té jednoduchosti pojetí. V tom, že jakkoli je to co se na plátně děje strašné- nikdo nic nepřehrává, nikdo nic nepřikrášluje a nikdo nic nepoetizuje. Je to tak, jak to je a tak je to podáno divákovi. S lehkostí, a obyčejností- jakoby se to dělo....a ono se to děje...Herecké obsazení je skvělé a jakkoli je zřejmé, že Jeremy Irvine za Dakotou i ostatními zůstává pozadu- nevadil mi tam. A hudba je taky dobrá. "---- Our life is a series of moments. Each one is a journey to the end. Let them go. Let them all go.----" ()

Galerie (59)

Zajímavosti (11)

  • Útesy na pobřeží, k nimž vezme Adam (Jeremy Irvine) Tessu (Dakota Fanning) na výlet, se jmenují Seven Sisters a nacházejí se v hrabství Sussex na jihovýchodě Anglie. V reálu ale na místě, kde později dvojice sedí, žádná lavička není. Ta byla umístěna pouze pro potřeby natáčení. (GordonCZ)
  • Natáčení probíhalo v Londýně a Brightonu a v jejich okolí. (Terva)

Reklama

Reklama