Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tvůrčí tým televizního fenoménu, úspěšného seriálu The Inbetweeners, se vrací s celovečerním snímkem Přizdis*áči, aby ukázal, co se stane, když se čtveřice mladíků vypraví na dovolenou bez svých rodičů, bez učitelů, bez peněz a s velmi malou šancí na to, že by dovolenou mohli strávit v dámské společnosti. Život dospívajícího člověka definuje celá řada významných událostí, od první návštěvy restauračního zařízení až po první nesmělé a neohrabané doteky, a vysoko na žebříčku těchto životních zážitků je pochopitelně první dovolená v zahraničí bez doprovodu rodičů. A protože se jejich dny působení v Rudge Park Comprehensive chýlí ke konci, rozhodnou se Will, Simon, Jay a Neil, známí též jako „přizdis*áči“, že se na takovou potenciálně přelomovou cestu vypraví. Cílem jejich cesty je populární krétské město Malia, pověstné svými nočními kluby. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (297)

Okara 

všechny recenze uživatele

Naprosto šílená komedie z Velké Británie zachycující osudy čtyřech "normálních" kluků z mnoha, kteří letí do Řecka aby si vrzli, trošku mi to připomnělo To byl zítra flám, možná, že toto bylo dokonce vtipnější, především přiblblý Simon. Co se týče scénáře a hereckých výkonů nic moc, ale v dobrém rozpoložení dokáže tato šílenost spolehlivě rozesmát. 70% ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od seriálu, som nemal pri celovečeráku chuť týchto vymletých, tvrdolínom napichaných nadržaných dementov, vykastrovať. Asi to urobila prítomnosť štvorice (očividne slepých a s žalostne nízkymi nárokmi) báb, ktoré sa im pomerne rýchlo zavesia na krk, takže fekálny humor a perverznosť je osekaná na o čosi krokejšiu a znesitelnejšiu mieru, na úkor zábavne trapnej snahy zapôsobiť a hlavne "zasunúť". A oné, hrá tam Laura Haddock z HNTLYL, takže minimálne mužské publikum si má na čom aspoň oči pásť :-) ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Seriálovou předlohu vůbec neznám a ani nebylo potřeba ji znát. Tenhle příběh čtyř britských kluků v mnohém připomíná Prcičky a působí jako svěží vánek mezi teen komediemi. Nebudu ho pouštět svým rodičům, protože by z toho mohli mít těžkou ujmu na zdraví. Za sebe můžu říct, že jsem dostala přesně to, o čem jsem si myslela, že dostanu. Takže po právu této letní volovině dávám poctivé čtyři hvězdy, i když je to taková jednohubka. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Cinema City Anděl - Jen co jsem dokoukal v kině Hranaře, přešel jsem do vedlejšího sálu a šup sem s dalším filmem :-) Přizdisráči byli narozdíl od Hranařů naprostá hovadina :-) Tenhle film se může líbit jenom úplnejm magorům :) Hlavní čtyřka byla banda těch největších tragédů a blbců, co se na filmovém plátně kdy vyskytovala :) Pokud člověk na hoďku a půl totálně vypnul, tak se to celkem dalo. Občas dobrej gag, ale po druhý se na film podívám jenom z donucení :) 55% ()

numi 

všechny recenze uživatele

Je to na tři a půl, ale dávám pro zdůraznění čtyři, protože je sakra výjimkou, abych nějakému filmu, ve kterém se to jen hemží fekálními vtípky a ránami do rozkroku, dal více než hvězdu jednu. Prostě britský přízvuk a humor zvládne prodat i tohle. Příjemné a zábavné překvapení. (Jo, a seriál jsem neviděl ani z Pendolina.) ()

Galerie (67)

Zajímavosti (3)

  • Ačkoliv chlapci tráví dovolenou v řeckém letovisku Malia, většina externích scén se natáčela v Magalufu na Mallorce. (Dr Lizal)
  • Názov filmu sa objaví v 6. minúte. (Johnny.ARN)
  • Anthony Head, ktorý hrá Willovho otca, je v skutočnom živote otec herečky Emily Head, ktorá hrá postavu Carli D'Amato. (dwdb)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama