Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Dovolím si půjčit slova klasika na čsfd Verbala: "Film ve kterém opět řádí ta ohyzdná, neherecká blondýna se sveřepým výrazem penetrovaného konečníku." S tím můžu i souhlasit... ono také v kravinách typu Mamma Mia! nebo Jennifer's Body není prostě co hrát a ošklivá v obličeji je nesporně. Nicméně s pytlem na hlavě má něco do sebe a zároveň se mi v některých věcech líbila jako Red Riding Hood nebo teď Gone i svým hereckým umem. Asi hold nezáleží na ní ale na scénáři a režii. Nicméně thriller to byl napínavý a mě se i přes pár "krp" líbil. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděla žádný thriller a tak nadešel čas to napravit. Přiznám se, že kromě obsahu mě nalákalo hlavně obsazení mé oblíbené Jennifer Carpenter z Dextera. Dostavilo se mírné zklamání po zjištění, že tam moc velkou úlohu neměla. Každopádně příběh samotný mě mile překvapil, moc jsem od něj neočekávala a nakonec jsem dostala napínavou podívanou. To,že SPOILER si Jill únosce nevymyslela se jevilo jako zřejmé už od počátku a tak se nedostavil žádný moment překvapení. Trochu škoda, ale přesto mě to bavilo. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka príbehu, tak je to taká krimi klasika. Všetky toľko krát videné záležitosti. Nehovorím, že by som sa nudil, to nie. No prirovnal by som to k pilotnému filmu nejakého nového seriálu, ktorého jediným benefitom je Amanda Seyfried. Ak by sa naozaj jednalo o nalákanie na novú krimi sériu, tak by som chuť vidieť viac nedostal. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Tedy, nevím, proč tak nevlídné reakce a tak malé hodnocení. Naopak, tenhle thriller se povedl a to i díky ne tak úplně běžné zápletce. Ano, vypadá to jako pokračování nějakého dřívějšího dílu, který nikdy nebyl, ale to mi přijde jako zajímavý nápad. Taky přiznávám, že vykulenou Amandu nijak zvlášť nemusím, ale tady dobře zahrála a nijak mi nevadila. Podle hodnocení jsem čekal nehoráznou sr... špatnou věc, ale naopak jsem mile překvapen. Sice si nejsem jistý, že by po holce se zbraní až takhle šla policie a že by se nevyptávali, ale to filmu nijak neubírá. A takové špatné hodnocení. Naopak, překvapivě zajímavý thriller s překvapivě zajímavou Amandou. [spoiler]Rozhodně plus za finální rozsudek.[/spoiler] ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Filmu se nedá upřít jakás takás atmosféra. Je ale škoda, že scénář nesvěřili někomu jinému, třeba nějakému scénáristovi, protože jakmile někdo promluví, nebo někdo něco udělá, jde celá atmosféra do prdele. Jak slibuje název, ve filmu skutečně zmizí jedna osoba a bohužel to není Aranka Seyfried. Ta je mi vrcholně nesympatická a trochu mi připomíná masařku zneužívanou v dětství oplzlým pterodaktylem, což mi neumožnilo patřičně přilnout k její postavě. Tvůrci se toho ale vůbec nezalekli! Já vím, že jsem klidně mohl zmáčknout OFF, ale mocinky mě zajímalo, jak Aranka chodí od dveří ke dveřím, mluví s různými lidmi a potom má hysterický záchvat. Kdyby zmizela hned na začátku, mohlo to být třeba o tom, jak Květa Fialová doma ve sklepě týrá malá koťátka a říkalo by se tomu thriller. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Vůz, ve kterém jezdila Jill (Amanda Seyfried), byl Švédský Saab 900, vyráběný v letech 1979-1984. Vůz, který vlastnila sestra Jill (Emily Wickersham), byl německý Golf V vyráběný v letech 2003-2009. (JARDAHONDA)
  • Režisér Heitor Dhalia pre brazílske noviny uviedol, že nad týmto filmom nemal žiadnu kontrolu a že všetky hlavné rozhodnutia urobilo štúdio. Pred natáčaním sa nemohol stretnúť ani s herečkou Amandou Seyfried, aby ju pripravil na rolu. Dhalia nechal takmer vyškrtnúť svoje jeho meno z celého projektu, no nakoniec tak neurobil. (Arsenal83)

Reklama

Reklama