Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Tákže .... díra plná mrtvol? Pokud vím, jen odněkud ze země vytáhla kus kosti a zbytek si jen tak domyslela. proč by měla být do zítra mrtvá? A co to mělo být za výkony? I já sama bych tu policajtku zahrála lépe a jak bych si z patra vymýšlela historky, proč hledám starého známého či nemocného dědečka ... A proč má vraha hledat do dvanácti? Neřekla bych, že obsah tak docela sedí, to bych tam spíš uvítala verbalův mňamkózní komentář. A jako film to také stálo za hovno, jen se mi celkem dobře dívá na Seyfriedku. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na nie práve pozitívne recenzie som očakával nejaký amatérsky film s nezmyselným scenárom, ale opak bol pravdou. Príbeh bol parádny, a dokonca aj napínavý - vlastne po celý čas donúti ten film pochybovať o tom, či je to naozaj alebo je to len paranoja. Ale celkom schopná krimi-drama, aj keď zopár nelogických vecí sa tam predsa len odohralo (ale to až tak nevadí). Ale fakt mi išli na nervy tí idiotskí policajti, ktorí nemali v sebe ani štipku dôvery a pochopenia. Namiesto toho, aby riešili únos, tak bezcieľne naháňali Jill, ktorá sa dala do pátrania aspoň sama. Z Amandy bola riadna nebojácna hrdinka :D Až mi to k nej moc nepasuje, ale aj tak to zvládla dobre. Celkové hodnotenie je pre mňa niečo medzi 3 a 4 hviezdičiek (takže 3 a pol!. ()

Reklama

dee-key 

všechny recenze uživatele

Co je na tom mysteriózního jsem nepochopil. Do škatulky thriller to už pasuje trochu líp. Co na to ale říct? Holce nikdo nevěří, tak pátrá na vlastní pěst. Klišé. Po cestě nalézá indicie a stopy k vrahovi jsou tak jasný, jako vyšlápnutý ve sněhu. Moc lineární. Policajti honěj holku místo toho, aby hledali kam se fakt poděla její sestra. Nesmysl. A nakonec to holka celý zapře, i když pošle fotky šéfovi policajtů. Zase nesmysl. Je to hrozně přímočaré a neuvěřitelné, ale musí se nechat, že jsem nevěděl, jak to dopadne. Pravda, ze všech možných konců si tvůrci vybrali ten nejjednodušší. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděla žádný thriller a tak nadešel čas to napravit. Přiznám se, že kromě obsahu mě nalákalo hlavně obsazení mé oblíbené Jennifer Carpenter z Dextera. Dostavilo se mírné zklamání po zjištění, že tam moc velkou úlohu neměla. Každopádně příběh samotný mě mile překvapil, moc jsem od něj neočekávala a nakonec jsem dostala napínavou podívanou. To,že SPOILER si Jill únosce nevymyslela se jevilo jako zřejmé už od počátku a tak se nedostavil žádný moment překvapení. Trochu škoda, ale přesto mě to bavilo. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jill (Amanda Seyfried) byla unesena sériovým vrahem, a několik dlouhých hodin byla držena v díře s ostatky ostatních unesených žen. Naštěstí se jí ale podaří vrahovi uniknout - i když si psychické následky nese dodnes. Když jednoho dne beze stopy zmizí její sestra Molly, je přesvědčena, že je unesena tím samým únoscem. Policie jí ale nevěří, a je přesvědčena, že Molly jen někam odešla. Tak se Jill vydává po stopách nebezpečného vraha sama. Ale je to skutečnost, nebo jen výplod její choré mysli?... Pokud máte hodinku a půl volného času, a přemýšlíte, zda se dloubat v nose, nebo koukat do bílé zdi, a nebo si pustit tento film, tak určitě filmem nebudete zklamáni. V jakémkoliv jiném případě budete (stejně jako já) u filmu lehce znuděni, a tím si více všímat logických chyb, které se filmařům podařilo do filmu napráskat - už jen to, že cesta Jill k závěrečnému odhalení je prudce přímočará (asi jako v pohádce o kohoutkovi a slepičce). Každopádně velkým (a možná jediným) plusem tohoto filmu je Amanda Seyfried, na kterou se - když už nic jiného - alespoň dobře kouká. A vzhledem k tomu, že film je one-woman-show, tak je na co koukat... ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Powers (Daniel Sunjata) hovorí Hoodovi (Wes Bentley), že ak chce baliť ženy, mal by sa stať hasičom. Toto je pravdepodobne odkaz na to, že Sunjata hral niekoľko sezón hasiča v seriáli Zachráň ma (od r. 2004). (Arsenal83)
  • Vůz, ve kterém jezdila Jill (Amanda Seyfried), byl Švédský Saab 900, vyráběný v letech 1979-1984. Vůz, který vlastnila sestra Jill (Emily Wickersham), byl německý Golf V vyráběný v letech 2003-2009. (JARDAHONDA)
  • Film sa stal kasovým prepadákom, kedy si nezarobil ani na náklady. (Arsenal83)

Reklama

Reklama