Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

MareT. 

všechny recenze uživatele

Tu třetí dám i za Amandu. Seriálová zápletka, která místama nedává ani smysl (teda především chování hlavní hrdinky) způsobí, že film kvapí a vy se začnete ptát sami sebe, o co vlastně jde a začne svítat naděje, že nás to na konci možná i mile překvapí. Překvapení se neděje, spíše jen udivení, že se všechno vyvrbí jak se vyvrbilo. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý a jednoduchý příběh, který nikterak neurazí a mě potěšil. Jak málo stačí k záměně a mladá žena zjistí, že ji z domu zmizela sestra. Jenže ji nikdo nevěří a myslí si, že je blázen. Před lety ji "někdo" unesl a ona ho neuměla popsat, žádné stopy a nyní se to "prý opakuje". Přišel si opravdu pro ni...?? 75% ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být zajímavé, atmosférické, napínavé a chytré. Bohužel se tu dá najít od každého tak maximálně, co by se za nehet vešlo a možná, že ani to ne. Po tom všem očekávala alespoň pořádně šokující konec, který by to mu dal alespoň nějaký význam. Ovšem, ani ten se nekoná. Celkem zbytečný film s pár hazkými záběry přírody na začátku filmu. Herci tu v podstatě neměli ani co hrát. Hlavní postava akorát chodí odněkud někam nebo jede autem. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Možno, že sa to na prvý pohľad nezdá, ale jedná sa o veľmi napínavý príbeh. Jedna žena, ktorá ide za svoju pravdou. Ona vie, že má pravdu a preto zvíťazí. Voľba A. Seyfried bola veľmi dobrá, jej účinkovanie bolo dobré. Vyrovnanie účtov zo záporákom je nekompromisné. Osobné hodnotenie: 76% (***) ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Viem, moje hodnotenie trochu vybočuje percentám filmu, ale mňa to bavilo. A to aj napriek tomu, že som mal ku koncu veľké výhrady. Správanie hlavnej postavy ku koncu filmu je vážne dementné a tak "filmovo americké". Taktiež keby bol prezradený spôsob, akým sa teda vrah dostal do domu, by rozhodne pomohlo znížiť vnímanie dementnosti filmu. ALE - nenudil som sa! Slabé 4*. Ak by som mal brať naplno do úvahy dementnosť tak by to boli 2* (prečo teda nehodnotím 3*? Neviem. Ale Emily Wiskersham mám v obľube). ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Powers (Daniel Sunjata) hovorí Hoodovi (Wes Bentley), že ak chce baliť ženy, mal by sa stať hasičom. Toto je pravdepodobne odkaz na to, že Sunjata hral niekoľko sezón hasiča v seriáli Zachráň ma (od r. 2004). (Arsenal83)
  • Režisér Heitor Dhalia pre brazílske noviny uviedol, že nad týmto filmom nemal žiadnu kontrolu a že všetky hlavné rozhodnutia urobilo štúdio. Pred natáčaním sa nemohol stretnúť ani s herečkou Amandou Seyfried, aby ju pripravil na rolu. Dhalia nechal takmer vyškrtnúť svoje jeho meno z celého projektu, no nakoniec tak neurobil. (Arsenal83)

Reklama

Reklama