Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

Vabr 

všechny recenze uživatele

Typický krimi film, kdy sledujeme nezajímavé vyšetřování policie prolínající se s příběhem, který když by dobrý byl, tak by Zmizelá skončila přinejmenším na průměru, ale ani ten nebaví, a tak film zůstává ve vlnách podprůměru. Vše je zřejmé a paličaté honění Amandy Seyfried nebyl můj šálek čaje. Vyhodnocení: Výrazně lepší murder-victim vztah najdete v 6. sérii Riverdale mezi Betty a TBK ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Tu třetí dám i za Amandu. Seriálová zápletka, která místama nedává ani smysl (teda především chování hlavní hrdinky) způsobí, že film kvapí a vy se začnete ptát sami sebe, o co vlastně jde a začne svítat naděje, že nás to na konci možná i mile překvapí. Překvapení se neděje, spíše jen udivení, že se všechno vyvrbí jak se vyvrbilo. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na thriller s Amandou a čekal jsem víc. Určitě je plus, že režisér poskytuje dost slepých vodítek, takže krimi zápletka zůstává dlouho otevřená. Nicméně soukromé pátrání Amandy mi připomíná pohádku o zvířátkách – jde za liškou, ta ji pošle za vlkem atd. Taky ty její bezprostřední historky se po čase okoukají. A i pár zbytečných postav bych našel. Skoro jako by se tvůrci neshodli, co vlastně chtějí natočit, a každý si od stolu prosadil svůj kousek. Takže jediná pozitiva jsou Amandina pěkná tvářička, sem tam nečekaný humor a napětí v závěru. # příběh 5 | hudba 6 | humor 1 | akce 4 | napětí 5 | pustil bych si znovu 5 ()

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Dovolím si půjčit slova klasika na čsfd Verbala: "Film ve kterém opět řádí ta ohyzdná, neherecká blondýna se sveřepým výrazem penetrovaného konečníku." S tím můžu i souhlasit... ono také v kravinách typu Mamma Mia! nebo Jennifer's Body není prostě co hrát a ošklivá v obličeji je nesporně. Nicméně s pytlem na hlavě má něco do sebe a zároveň se mi v některých věcech líbila jako Red Riding Hood nebo teď Gone i svým hereckým umem. Asi hold nezáleží na ní ale na scénáři a režii. Nicméně thriller to byl napínavý a mě se i přes pár "krp" líbil. ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Tákže .... díra plná mrtvol? Pokud vím, jen odněkud ze země vytáhla kus kosti a zbytek si jen tak domyslela. proč by měla být do zítra mrtvá? A co to mělo být za výkony? I já sama bych tu policajtku zahrála lépe a jak bych si z patra vymýšlela historky, proč hledám starého známého či nemocného dědečka ... A proč má vraha hledat do dvanácti? Neřekla bych, že obsah tak docela sedí, to bych tam spíš uvítala verbalův mňamkózní komentář. A jako film to také stálo za hovno, jen se mi celkem dobře dívá na Seyfriedku. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Powers (Daniel Sunjata) hovorí Hoodovi (Wes Bentley), že ak chce baliť ženy, mal by sa stať hasičom. Toto je pravdepodobne odkaz na to, že Sunjata hral niekoľko sezón hasiča v seriáli Zachráň ma (od r. 2004). (Arsenal83)
  • Vůz, ve kterém jezdila Jill (Amanda Seyfried), byl Švédský Saab 900, vyráběný v letech 1979-1984. Vůz, který vlastnila sestra Jill (Emily Wickersham), byl německý Golf V vyráběný v letech 2003-2009. (JARDAHONDA)
  • Film sa stal kasovým prepadákom, kedy si nezarobil ani na náklady. (Arsenal83)

Reklama

Reklama