Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý a jednoduchý příběh, který nikterak neurazí a mě potěšil. Jak málo stačí k záměně a mladá žena zjistí, že ji z domu zmizela sestra. Jenže ji nikdo nevěří a myslí si, že je blázen. Před lety ji "někdo" unesl a ona ho neuměla popsat, žádné stopy a nyní se to "prý opakuje". Přišel si opravdu pro ni...?? 75% ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Hrozný zvuk z kina u verze ( Gone 2012 RC 720P BRRIP READNFO x264 - HOPE), ale aspoň jsme se nasmáli. Mezi diváky totiž byly dvě pipiny a ty jejich komentáře u filmu, to fakt stálo zato. Párkrát jsme byli i přesvědčeni, že tu jednu tam někdo šuká :-) A film? Je to o blondýně o které si celý svět myslí, že pojebaná. A tak se celý film snaží dokázat opak. NUDA. ()

Reklama

Vabr 

všechny recenze uživatele

Typický krimi film, kdy sledujeme nezajímavé vyšetřování policie prolínající se s příběhem, který když by dobrý byl, tak by Zmizelá skončila přinejmenším na průměru, ale ani ten nebaví, a tak film zůstává ve vlnách podprůměru. Vše je zřejmé a paličaté honění Amandy Seyfried nebyl můj šálek čaje. Vyhodnocení: Výrazně lepší murder-victim vztah najdete v 6. sérii Riverdale mezi Betty a TBK ()

Roseinka 

všechny recenze uživatele

Zas tak hrozné to není. Thrillery mám nejradši a tenhle není špatný. Bavilo mě to. Docela dlouho jsem byla napjatá a bála se. Jasně, že tam bylo pár trapných nesrovnalostí, ale těch jsem si nevšímala. Dokonce i hlavní představitelka mě překvapila (ve všech jejích filmech se mi její herecký výkon nelíbil). ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka príbehu, tak je to taká krimi klasika. Všetky toľko krát videné záležitosti. Nehovorím, že by som sa nudil, to nie. No prirovnal by som to k pilotnému filmu nejakého nového seriálu, ktorého jediným benefitom je Amanda Seyfried. Ak by sa naozaj jednalo o nalákanie na novú krimi sériu, tak by som chuť vidieť viac nedostal. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Film před svým uvedením do kin neměl novinářskou projekci. (Hal_Moore)
  • Celý film bol natočený v meste Portland v americkom štáte Oregon. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama