Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo filme Collection (Zbierka) sa Arkinovi (Josh Stewart) ako jedinému podarilo uniknúť z rúk sériového vraha známeho ako The Collector (Zberateľ). Zabijakovi sa však podarí zajať nádherné dievča menom Elena (Emma Fitzpatrick). Hoci Arkin s tým nechce mať nič spoločné, nemá na výber, pretože ho z nemocnice unesú žoldnieri najatí Eleniným bohatým otcom. Tí Arkina vydierajú a donútia ho pridať sa k ich tímu, ktorého cieľom je zachrániť nevinnú dievčinu z vrahovho úkrytu v starom hoteli, ktorý je plný smrteľných pascí. (nessbeal)

(více)

Videa (17)

Trailer

Recenze (298)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Collector byl fajn, ale tohle je bohužel průser. Tam, kde jednička sázela hlavně na dusnou a komorní atmosféru, dvojka přidává na akci, střílečkách a osobních soubojích. Pokračování tím pádem ztratilo největší sílu svého předchůdce. Navíc zdejší smrtící pasti jsou už hodně, hodně "over the top" a sám Sběratel tím vyvolá dojem toho nejschopnějšího technického inženýra s darem dokonalé předvídavosti. Hudba a brutalita jsou ok, jenže pouze na nich film nestaví. The Collection je tak pro mě prvním velkým zklamáním hned z kraje letošního roku. Fuckt! ()

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Velmi slušné pokračování, řekl bych že i o kousek lepší. Není to už tolik depresivní jako Collector ale nadruhou stranu to má spád od začátku do konce. Klidně bych si tady přál aby byl film tak o 20-30 minut delší a to se moc často nestává. Po příchodu do opuštěného hotelu začíná peklo v podobě zlověstných pastí, setkání s náhodnými trýzněnými postavami a všelijakých jiných úchylek jednoho z nejbrutálnějších filmových monster poslední doby. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Je to tady!! Lepší Horor, jsem si na začátek  roku, ani nemohl přát. Parádní, úvodní párty masakr !! Velice dobrá hudba, šílený záporák z jedničky, výtečné Gore, nuda zde nehrozí ani náhodou. Neskutečně, jsem si to užil. Best brutál, za měsíc leden a troufám si říct, že tohle zůstane v mojí Top 5 za rok 2013. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

V případě snímku „The Collector“ se mi líbila myšlenka, že se jedná o film, kde nejde o nic jiného než o tu krev, o ty efekty. U snímku „The Collection“ už jsem čekal přece jenom trochu víc, nějaký ten příběh, který se bude rozvíjet. Závěr nechává opět otevřená vrátka a já jsem zvědaví, jestli se do nich tvůrci ještě pustí. Předpokládám, že nikoli, ale ono je možné všechno. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tu niekto zase zobral pravidlá sequelov príliš doslovne. Už jednotka nebola nijak zvlášť objavný horor, ale mala zopár silnejších momentov, bola napínavá a hlavne mala atmosféru. Dvojka nie je nič než torture porno, navyše akčné, čo je sám o sebe dosť blbý nápad. Niečo ako megalomanská verzia Saw a prvého Resident Evilu dohromady. Všetkého je veľa; iba v úvode v bare zomre tak stovka ľudí, a celé je to prekombinované dosť divným spôsobom (keď sa ku koncu filmu otvoria dvere a tam stojí Collector, v ruke samopal a po bokoch psi, už som iba čakal, že začne hláškovať). Ten Collector, on je tu vlastne superhrdina. Je nadpriemerne inteligentný (chcelo by sa napísať génius), má značne neobmedzené finančné prostriedky, pod kontrolou všetko tak päť ťahov dopredu, prežije niekoľko smrtí a nemá z toho ani jazvy....... a to je všetko pekné, akurát to nedáva zmysel. Ako béčko ok, ale do kín toto nepatrí. Smola je, že aj Saw začalo jedným malým originálnym hororom a pokračovalo ako pokračovalo, a všetko nasvedčuje tomu, že aj z Collectora bude ďalšia stupídna, komerčná, hororová, nekonečná séria. Super. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (2)

  • Když psi Collectora (Randall Archer) napadnou Arkina (Josh Stewart) a ostatní, tetování na Arkinově pravém rameni zmizí poté, co je pokousán. (ČSFD)
  • Arkin (Josh Stewart) má na pravém rameni vytetováno motto skotského clanu Stewartů "Virescit Vulnere Virtus", v překladu "Mužnost sílí utrpením". (JASON_X)

Reklama

Reklama