Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (249)

UncleG 

všechny recenze uživatele

Otázka dnešního dne zní: Z jakého důvodu by se kdokoli koukal na film s názvem Žraloknádo Dvě: Druhé ? A odpověď bude pravděpodobně následující: Protože to bude ubohá příšerná spatlanina, která se při troše štěstí nebere vážně a tím, jak je to celý děsně pitomý, je to vlastně zábava. A protože těmhle formám zvrácenýho humoru celkem holduju, tak jsem se na Žraloknádo opravdu podíval. Že by se ale tenhle kousek dal považovat za skvost Béčkových braků, to se bohužel říct nedá. To, že je to utradebilně utratrapný, je zcela na místě. Ale nedokážu tomu odpustit tu příšernou nudu, kterou jsem protrpěl i za občasného Fast Forward Rewindu... ()

TomPrusik1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli se najde nikdo, kdo by si myslel, že se Sharknado 2 filmově polepšilo oproti jedničce, tak je to blázen. Dvojka je opět plná nesmyslů, o kterých přemýšlíte, jestli je vůbec možné, aby je nikdo vymyslel. Předpověď řekla, že na New York útočí žraloci v tornádu, podobně jako tomu bylo loni v L.A. Shodou náhod letí kolem Fin, zkušený krotitel tornád, který společně se svou snoubenkou napsal praktickou knížku: ,,Jak přežít žraločí tornádo", stejně užitečnou jako manuál: ,,Jak přežít zombie apokalypsu", co byl ve sběratelce Dead Islandu. Žraloci se skutečně vydali přes celou Ameriku (opravdu museli letět z Tichého oceánu) až do dalekého New Yorku. No a Fin je takový Ferda Mravenec a tak to zase vyřeší. Žraloci s fetišem na hlavy (krom toho, že stále koušou něčí hlavy, tak urvali hlavu i soše Svobody) ničí New York a Fin a jeho přátelé obstarávají basebollové pálky, motorové pily, meče a jiné zbraně, které se hodí proti žralokům. Ach jo,a ani to není tak vtipné jako jednička. Sharknado je opravdu stupidita na druhou, která není ani tolik zábavná. Tomu nelze dát nic jiného než odpad. 10% Bojím se co přinese trojka s Davidem Hasselhoffem. ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Nejlepšími herci z celého filmu jsou ve vedlejších rolích hrající Judd Hirsch (taxikář Ben) a profesionální wrestler Kurt Angle (velitel hasičů). Jede se podle stejné šablony jako v předchozím snímku, ale výsledek je tentokrát horší. Tohle by nesvedl ani Chuck Norris, protože Steve z Beverly Hills 90210 dokáže motorovkou přeříznout velkého padajícího žraloka napodél a ještě si zopakuje proskočení žralokem tentokrát za letu. Závěrečná šestivteřinová potitulková scéna nedávala moc smysl. HODNOCENÍ 10% ()

Gimli odpad!

všechny recenze uživatele

Věřím, že se na tenhle film lze dívat jako na geniální ve všech ohledech záměrně špatný počin. Skutečně ve všech, v úplně všech. Nejsem si ale jistý, jestli to skutečně záměr byl. Domnívám se totiž, že z udělat ve všech směrech špatný film záměrně zvládne pouze dobrý tvůrce. A to ani jeden z tvůrců Sharknada, soudě podle hodnocení jejich tvorby na ČSFD, není. Spíš to bude tak, že se sešla parta relativně neschopných lidí, kteří si řekli, že než se pokoušet udělat něco dobrého, bude lepší natočit něco, na co stačí, přihodit tam pár očividně záměrných hovadin a tvářit se, že je záměrně špatný je i celek. Ale musím přiznat, že jsem se nenudil. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Sharknado 2: The Second One“ je další béčko, které osobně považuji za velmi zábavné. Je to přehnané, je to ujeté, ale pokud do tohoto jdete s tím, že dostanete seriózní film, tak jste asi něco přehlédli. Tenhle film je vtipný, má geniální scény, a že je klišovitý a místy trapný, to se prostě očekává. Navíc v tomhle případě to rozhodně není v jinak velké míře. Skvěle jsem se bavil a chci trojku! ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Cameo roli taxikáře Bena obsadil Judd Hirsch, čímž si zopakoval svoji roli ze seriálu Taxi  (od r. 1978). (KM Phoenix)
  • Film byl promítán v některých amerických kinech, ale jen jednu noc, a to 21. srpna 2014. (Terva)
  • Ve filmu si zahrál sám sebe americký fotbalový obránce Michael Anthony Strahan, který hrál 15 let v týmu New York Giants. (Terva)

Reklama

Reklama