Reklama

Reklama

Gang nemilosrdných dálničních zabijáků, který zajme mladou dvojici cestující napříč zemí, čeká šokující zjištění - nic totiž není takové, jaké se zdá. Záhy je jasné, že unést psychopatického zabijáka nebyl zrovna ten nejlepší nápad. Nemilosrdný kriminální gang si vezme jako rukojmí párek milenců a odvleče je do sklepa opuštěného domu uprostřed pustiny. Když je ale zajatá dívka zabita, ukáže se, že její přítel rozhodně není bezbranný, a karty se rázem otočí. Členové gangu brzy pochopí, že mají co dočinění s ostříleným zabijákem, který už se postará, aby nikdo z nich nevyvázl živý. (Cinemax)

(více)

Recenze (155)

TheDon 

všechny recenze uživatele

Zhruba po patnácti minutách dostaneme návod,jak si udělat spacák z 200kilovýho samoánce. Pak se to solidně rozjíždí a sympatickej psychopat Luke ukazuje,čeho všeho je schopnej.Sice ještě mohl použít pár pomůcek ze svýho přívěsu,ale jinak slasher jak má být.Škoda jen,že zbytek postav už tak sympatickej není a člověk vlastně ani nemá komu přát,aby to přežil. Ale proto ten výstižnej název. No one lives. 80% ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Luke Evans musí být nový Punisher, jinak to jako nevidím. Ne jako vážně, jeho výkon v roli sociopatickýho vraha je fakt top notch, věřil jsem mu to a každá jeho suchá hláška spadla na úrodnou půdu. Jako bez debat, ten film si celý krade pro sebe a to spolu s fajn góre efekty. Jasně, příběh o tom že šílenému vrahovi jeden člen gangu ukradl holku a on se proto rozhodne jeho a zbytek  party zmasakrovat, není nic originálního. Ale jako, o originálnost tu fakt nejde, tohle je čistá poctivá old school akční vyvražďovačka s pádícím tempem a lehkým suchým humorem. Ano ze začátku je film docela prkený spolu s některými výkony, ale to opravdu připisuji záměru Kitamuri, jelikož pokud jste viděli jeho Versus, tak to bylo úplně to samý. Herci tam přehrávali či prováděli absurdní dialogy. Za mě tedy fakt příjemná jízda s kvalitním soundtrackem a neskutečným Evansem! ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Vraždy mají šmrnc a jsou dostatečně nápadité. Luke Evans mi absolutně do role psychopatického zabijáka nesedl. Jeho role byla napsána v rámci žánru zajímavě, ale neseděl mi tam. Stejně jako mi do svých rolí nesedl kompletní zbytek herců a hereček. Děj je béčková záležitost, která nabízí přesně to, co slibuje. Jen ta forma je dost ubohá. Sem tam se objeví velmi trapný flashback a velmi mě zklamalo bídné rozuzlení. Dialogy byly bídné a celkově u mě panovala značná nuda, ze které mě vytáhlo vyloženě jen pár vražd. Lepší hvězdička. Viděno v rámci Filmové výzvy 2017. Film mi vybrala uživatelka Asia_Power a uživatel AlistairMir. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Tak od Kitamury se mi líbil Půlnoční vlak a No One Lives rozhodně není o moc rozdílný. Parádně promyšlený film, kde se postavy nechovají jak úplný kreténi a který mě mile překvapil už na začátku, kdy jsem zjistil, že parta mamlasů z buranova je proti vrahovi úplný hovno. Pak se rozjela parádní krvavá jízda až do samotného konce, který také potěšil. Bohužel místy film malinko zvolnil a to v baráku, kdy vrah očuchával okolí a postavy více méně se jen hádali. Ale to je asi tak jediné a rozhodně jsem velmi spokojen. 75% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Banda kriminálnikov má smolu, že napadnú ešte väčšieho kriminálnika a zabijú mu dievča. Pomsta príde hneď a je riadne krvavá. Niektoré nápady na zabitie priam sršia originalitou, najlepší bol asi ten mlynček na mäso :). Dejová linka pekne odsýpa a od momentu, čo si banda grázlov uvedomí, že sú v riadnom prúsere sa dostaví aj solídna atmosféra. U mňa preto celkom spokojnosť. V každom prípade som nečakal také kvalitné gore efekty. 69/100 ()

Galerie (52)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal na viacerých miestach v Louisiane v USA. (Laslo)
  • Na tvorbe filmu sa podieľalo aj WWE Studios a menšiu rolu si v ňom zahrala aj wrestlingová hviezda Brodus Clay. (ČSFD)

Reklama

Reklama