Reklama

Reklama

Hra "vadí, nevadí", kterou studenti hrají na univerzitě, se zvrtne poté, co Felix spáchá sebevraždu. Felixův bratr Justin chce vědět, proč ho ztratil. Rozhodne se jej pomstít. Zapojí se do této hry, avšak po svém. (cezero)

Recenze (127)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

No, scenárista je asi poměrně kreativní chlapík, protože vymyslet a napsat něco takhle nepravděpodobně nablblýho, to musí být kumšt. Na druhou stranu je to alespoň (i z tohoto důvodu) celkem zábavné. Hororově je Truth or Dare krotký film, pár hrátek s pistolí, brokovnicí, nožem a kyselinou už asi dneska nikoho úplně neohromí. Za sebe nedoporučuju, ale jsou i mnohem horší kousky. 4.5/10 ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Scénárista tohohle kousku je buď neskutečný vtipálek, který zkoušel až jak pitomý scénář mu bude divák schopen zkousnout nebo při vymýšlení děje a hlavně dialogů musel být totálně sjetý... Prostě si nedokážu představit, že by něco takového mohl někdo myslet vážně... Ne, nebudu se k tomuhle kusu raději už moc vyjadřovat, mohla by mi při vzpomínce na idiotsky chovající se postavy prasknout žilka... Jen, zmíním, že herci se opravdu snaží a něco i zahrajou, proto je škoda naprosto debilního scénáře a nevyužitého potenciálu hry "Vadí nevadí", kdy se tvůrci mohli rozhodně vyřádit mnohem krvavěji a řeknu i úchylněji... ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jasně dokazuje,že flaška nemusí být zábava jenom na párty,ale může z toho být i solidní zábava na filmovým plátně.Samozdřejmě pokud se to dobře uchopí.Navíc filmy ve stylu Would You Rather nebo třeba Vile já prostě můžu.Navíc mi to hodně (hlavně ze začátku) připomínalo film The Final.Ale každej z těchto filmů si šlape svou vlastní cestičku a je úplně jinej.Hlavní pošuk hrál skvěle a ostatní herci si to střihli taky dobře.Snímek byl dobře natočenej a hned od začátku mě v táhl do děje.Takže za sebe říkám,že to bylo příjemný a nečekaný hororový překvápko,který můžu klidně doporučit.Snad jen nadšenci gore efektů(což jsem i já) by mohli brblat,ale myslím si,že tenhle kousek to skvěle utáhl i bez nich a to se taky cení.Spokojenost. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(121/2012, DVDRip) / Až na mimoriadne tupý záver filmu, keď sa z najväčšej posery stala nekompromisná pomstiteľka sa to dalo pozreť! Bol som o moc skeptickejší. Celkový námet a nápad filmu ma tak bavil, že ani nevadilo aká kravina to v skutočnosti bola. Angličania celkom vedia. Viď Mum & Dad napríklad. (6/10) ()

bestlama 

všechny recenze uživatele

Dejme tomu, že se bude parta debilů vymykat klišoidním těžkotonážním cool pubertálním akcím a film nebude složen z methanolových dýchánku, nějakého toho cannabisu a heteresexuálních zábav. Potom dostaneme zábavu ve formě Cabin in the woods, kdy je parta těchto mladých morgošů převezená do chaty uprostřed ničeho. Oblíbená hra Pravda nebo úkol tentokrát dostane nový rozměr a vy uvažujete, že se sami pozvete ke svým nepřátelům a zavedete tam tuhle inovativní verzi. I přes milion třistaosmdesát tisíc vět, kdy je film převážně ukecaný se můžu vyhoupnout na slabších 5*. A teď si jdu dát doutníček ve slunečném počasí, kdy u toho budu filozoficky uvažovat nad tím, že asi mají takové akce něco do sebe a zavolám do Home Credit pro půjčku na 6l kyseliny pro vlastní dýchánky. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film měl premiéru na Americkém filmovém trhu dne 3. listopadu 2011. (Worry77)

Reklama

Reklama