Reklama

Reklama

Hra "vadí, nevadí", kterou studenti hrají na univerzitě, se zvrtne poté, co Felix spáchá sebevraždu. Felixův bratr Justin chce vědět, proč ho ztratil. Rozhodne se jej pomstít. Zapojí se do této hry, avšak po svém. (cezero)

Recenze (127)

lillien 

všechny recenze uživatele

Než se děcka prokousala k nějakému tomu napjatému análu, lehce jsem se nudila, ale v rámci seznámení s postavami se to dá odpustit. Když se fakani konečně dostali do průseru, chvíli mi trvalo, než jsem jim začala fandit, neb jednak si na hlavní roli zloducha vybrali takového katalogového hezounka, u něhož mě neustále rušila dokonalá britská dikce (čti očumovala jsem mu konstituci) , a druhak mi z té party nebyl ani jeden kus sympatický. Nu což, není to přehlídka našich nových kamarádů. Bratříček Justin se postupně do mládeže docela nápaditě obuje, děj se rozpumpuje a závěr okoření několik slušně nečekaných situací. Nebýt naprosto neodpustitelně kokotsky alogického chování jedné z postav, která reaguje stylem, že snad jeho roli musela vymýšlet autorova manželka s blond přelivem, prdla bych tomu ještě o jednu hvězdu víc. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Mohl by to být naprosto výborný thriller, kdyby se to trošku vyladilo. Ten nápad, scénář a průběh byl naprosto v pořádku. Co tomu chybí jsou rozhodně lepší herci. David Oakes a Jennie Jacques jsou ještě dobří, ale ten zbytek nestojí za moc. Nicméně si myslím, že Robert Health by měl tvořit více, protože potenciál tam opravdu je! Jen více podobných pokusů. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, čakal som oveľa viac. Mám rád takýto typ hororu alebo thrilleru a tak som o to viac sklamaný. Filmu chýbala tá správna dusivá atmosféra a napätie. Chýbal pocit, keď vás pri sledovaní filmu prenasleduje neodbytná myšlienka, že ako dobre, že nie ste na mieste tých chudákov, ale doma v obývačke. To napríklad taký Would you Rather bol omnoho napínavejší a dusivejší. A Exam bol aspoň viac psycho a dokázal upútať pozornosť na základe zvedavosti a zaujímavého deja. Tu nebola ani zvedavosť ani zaujímavý dej. Film u mňa zachránila v priemere scénka s kyselinou a celkom zábavné rozuzlenie. 50/100 ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pre mňa najlepší teenagerský horor za posledných pár mesiacov, možno aj viac. Jednoduchá "Truth or Dare" párty zábava sa pod vplyvom nejakých tých omamných látok trochu zvrhne a neskôr má ešte výraznejšiu dohru, keď sa jeden z jej účastníkov rozhodne spáchať samovraždu. Jeho veľký brat to nechce nechať len tak a vyláka ostatných do "Cabin in the Woods", aby si s nimi zahral trochu drsnejšiu verziu "Truth or Dare" s neistým koncom pre všetkých zúčastnených. Hoci sa príbeh zdá spočiatku jednoduchý, postupne sa nečakane zamotá a rozvinie, vďaka čomu je všetko nielen zábavnejšie, ale hlavne nepredvídateľnejšie. Navyše sa to odohráva v štýlovom hororovom prostredí, s fajnovým vizuálom, dobre vybratými mladými hercami a pôsobí to veľmi sviežo, až som si istý, že si niekedy v budúcnosti dám reprízu. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Na čistý počet to sice není, ale na úplné tři také ne. Rozhodla jsem se ale přihodit, protože se mi tato verze "Hry na pravdu" opravdu líbila. "Revenge & Torture Movies" se v poslední době kupí jeden za druhým a tento patří mezi jeden z těch vydařenějších. David Oakes v roli válečného veterána Justina je opravdu slušné psycho a tím svým děsivě klidným chováním a pohledem mi připomínal Cilliana Murphyho. Jeho hra á la "kyselina nebo voda" byla opravdu velmi brutální a na toho, kdo schytal tu špatnou tekutinu, nebyl ani trochu hezký pohled. Během filmu se dočkáme i jednoho překvapení, aneb to, co Justin řekl o svém bratrovi, není tak úplně pravda. Truth or Dare přináší poctivý britských kousek do daného žánru. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film měl premiéru na Americkém filmovém trhu dne 3. listopadu 2011. (Worry77)

Reklama

Reklama