Reklama

Reklama

Grimm

(seriál)
  • USA Grimm
Trailer 1
Drama / Mysteriózní / Horor / Fantasy
USA, (2011–2017), 95 h 40 min (Minutáž: 42–60 min)

Hrají:

David Giuntoli, Russell Hornsby, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz, Reggie Lee, Bree Turner, Elizabeth Tulloch, Claire Coffee, Jacqueline Toboni, Danny Bruno (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(123)

Portlandský detektiv Nick Burkhardt, potomek dlouhé linie bojovníků, kteří si říkají Grimmové, chrání město před tajemnými bytostmi, Weseny, což jsou zčásti lidé a zčásti zvířata. (SkyShowtime)

Videa (30)

Trailer 1

Recenze (262)

topr harley 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený scifi seriál, který se mi ze začátku docela líbí. Řekl bych, že v mnohém kopírují Supernatural, to by mi zase tak nevadilo, takových seriálů pro mě nebude nikdy dost. Jen mám trochu obavu, že se to postupem času vyvine v něco beztvarého a jednotvárného. Jednu nebo dvě série se to dá udržet ale jak dlouho asi může tvůrcům stačit kopírovat klasické pohádky, budou muset vymyslet něco dalšího, nějakou hlavní dějovou linii. Počítám, že se bude jednat o záchranu celého světa nebo něco podobného a to by mohl být kámen úrazu. Takže uvidíme. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Zatím mám zkouknutých deset dílů první série, ale seriál mě opravdu zaujal a přijde mi velmi dobře natočený. Otazník visí nad slabšími triky a posutnutím příběhu v budoucím pokračovaní, ale mix Akt X, Červené karkulky, kriminálek mi přijde jako super nápad. Po hodně slabém prvním dílu jsem zvažoval zda mám pokračovat ale dobře jsem udělal. Každým dílem kvalita stoupá a Grimm je jeden z nejlepších seriálů co jsem za poslední dobu viděl. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Dlouhou dobu jsem se tomu spíš vyhejbal.V záplavě dnešních desítek tisíc seriálů které denodenně zaplavují televize i internet je těžké si vybrat ten, který chcete pravidelně sledovat.Zabere to spoustu času a ten já moc nemám.To je samej Spartakus, Hry o Trůny, Homeland, Hannibal atd. atd. Před několika týdny jsem dokoukal Jak jsem poznal vaší matku a Big Bang vychází jednou týdně, tak jsem si konečně udělal čas na něco nového.Jako milovník hororu jsem šáhnul hned po Grimmovi, kterého jsem viděl zatím teď tři série a jsem nadšený.Co příběh, to pecka, herci výborní a masky dokonalé.Poslední dobou sleduju prakticky už jen novinky a horory, na nic jinýho nemám chuť, takže nadešel čas na Lovce Duchů, které mám rozjeté u třetí sérky.Pro fanoušky hororu a fantasy je Grimm jasná volba.90%. ()

Avari.73 

všechny recenze uživatele

Po čtyřech dílech zatím hodnotím lepšíma třema hvězdičkama. Po slabším druhým díle se začalo vše zlepšovat a příběh nabral na zajímavosti. Možná by se to chtělo více soustředit na mytologii seriálu než na jednotlivé příběhy. Ani hlavní hrdina není špatný a doufám, že se nějakým způsobem vyvine a nezůstane u vykuleného policisty, který zatím neví která bije. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Ono to neni špatný, akorát je to až moc pohádkový a to mi prostě nesedí. Ale obdivuju, jak pořád vytvářej a vymejšlej ty nový příšerky. Nějaký ty příšery jsou totálně absurdní ale aspon to je někdy i sranda, i když neúmyslná. Čistej průměr. Neni to nic extra, ale házet to hned do by byla blbost. Koukat se na to dalo a některé díly jsou vážně povedené. Bohužel je to díl od dílu. Ale těch 60% si to zaslouží. ()

Galerie (3 317)

Zajímavosti (20)

  • Každý díl je volně inspirován jednou pohádkou od bratří Grimmů. (BLANIK.)
  • V 7. epizodě 3. série se objevila čepel náramně podobná skryté čepeli z herní série "Assassins Creed". (Blackhand47)
  • Auto, na ktorom jazdí Nick Burkhardt (David Giuntoli), je Toyota Land Cruiser z roku 1988. (DBel)

Reklama

Reklama