Reklama

Reklama

Chained

  • Velká Británie Chained
Trailer

Obsahy(1)

Jednoho sobotního odpoledne si 8letý Tim a jeho matka Sarah objednají taxi. Řidič je však sériový vrah, který si vyhlédl další oběti. Chlapec se stává svědkem vraždy své matky a jeho děsivá můra teprve začíná. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Nebeží o žiadny bombardér, ani čo sa týka atmosféry ani torture . Julia a Jennifer sú už nejaký ten čas priateľkami a preto niet pochýb , že v tomto B-čku to zohralo svoju rolu. Ničím výnimočný námet, kde si odchytí maniakálny depťák svojho " učňa " aby ho vyškolil na nenápadíte killovačky, čo sa obráti v jeho neprospech, to teda smrdí starinou. Ak roztrhám pavućinu, tak z celého snímku ostáva len Vincent, ktorý potvrdil svoj úchylný ( HQ ) herecko/záporácky prejav. P.S. Už ako Medvedík Pú Mi pripadal cool a tu to len potvrdil. Ak by si xcela Jennifer vybojovať status vo svojom žánri , tak, ako si ho vymakala Kathryn Bigelow v tom svojom, tak musí zamakať ďaleko viac. ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

wau... toto som necakal... jablko nepadlo daleko od stromu a David Lynch moze byt pravom hrdy. Atmosfericky zvladnute na jednotku D´Onofrio hra vyborne. Scenar dobry len miestami trosku nelogicky preto nie 5 ale 4. Inak cely film je v podstate o dvoch postavach a ich psychologickom boji. Skratka mne sa to pacilo... ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jednomu není rozumět a druhý vypadá jak Robert Pattinson po nepodařené plastice, to je teda gól. Ne ale vážně, hodně bych tomuto pěkně natočenému exploitation filmu odpustil, kdyby sám sebe nebral tak šíleně vážně, když přitom na několika místech působí až směšně. Lynchova dcerka se tu pokusila budovat tíživou atmosféru bezvýchodné klučinovy situace (což funguje prvních pár minut), zaměřit se na psychologickou stránku únosce a jeho otroka ... ale bohužel se jí to sype pod rukama, protože si vypomáhá těmi nejschematičtějšími myslitelnými postupy a scenáristickými kličkami, za které by se nemuseli stydět ani autoři laciného hororového DVD braku. A on to v podstatě nepřiznaný brak je, stejně jako většina zástupců tohoto nejnudnějšího a nejméně zajímavého hororového subžánru (čest výjimkám). A právě ta "nepřiznanost" mi vadí asi nejvíc. Opravdu nejde o nic spešl - ani po stránce nelidskosti/zvrácenosti/násilí. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Mrtvé holky nedělají žádný hluk." Dost milé překvapení. Jennifer jede. Poměrně zajímavý nápad, stojící na dvou hlavních postavách a jejich podání. A obě jsou podány poměrně dobře. D´Onorfia jsem viděl už ve více filmech, ale teprve až tady jsem si ho náležitě užil.  Opravdu mrazivé působení, pokusíte-li se vcítit do jakékoliv z obou hlavních postav. Hodně dobrý nápad se závěrečnými titulky, po dlouhé době jsem je zkoukl až do konce. ()

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný překvapení. Obě hlavní role jsou zahraný fakt skvěle a uvěřitelně. Už úvodní scéna dává tušením jakým směrem se bude film ubírat . . . "Máma už se nevrátí, začni si zvykat." Neměl jsem problém vžít se do situace a děj pěkně ubíhal, prokládaný scénama, který se jen tak nevidí (společné umývání, hra s kartama obětí). Konec to celé jen hezky dovršil, ačkoliv jsem měl v koutku duše představu i o trochu jiným směru. Silný * * * * ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Pôvodne dostal film od MPAA rating NC-17, neskôr mu však bol zmiernený na R. (Sufferer)

Reklama

Reklama