Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco první triptych byl spojen s existencí Ďáblovy bible, tento se dotýká záhady unikátního středověkého díla, Voynichova rukopisu. Odkud pochází podivná rostlina? Proč někdo opakovaně vraždí kvůli jejímu jedinému listu? V dramatickém souboji s neznámým vrahem odhalují vyšetřovatelé šokující souvislosti. Usilovně pátrají po tajemném pachateli, aby zastavili zlo, a sami se přitom dostávají do ohrožení. Kulisy televiznímu filmu poskytly staré části Prahy, dostaneme se i do spletité sítě chodeb v pražském podzemí, kde se děje cosi nevysvětlitelného... (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, je vidět, že se režisér nesnaží rozbít povědomí o akademicích. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že se to má trochu jinak. Dále bylo zajímavé sledovat, jak byla pojímána Praha jako taková. V mém případě navíc i Filozofická fakulta. Že by přednáška o Kabale byla v místnosti 131 bych opravdu nečekal, spíš nějakou menší místnost. 131 Je největší posluchárna na FF a snad i druhá největší na univerzitě. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

“Já jsem podezřelý, no to je báječné“…Asi jako obřízka…No Ďáblova lest byla slušným krimi miniseriálem a tento úvodní díl Ztracené brány taky nebyl vůbec marný. Mělo to zajímavou atmosféru ani samotný příběh není k zahození. Jiří Strach točit krimi s mysteriózní atmosférou točit umí a divák se u jeho kousků ani moc nenudí, což je jen a jen dobře. Objevuje se tu i staré trio Ivan Trojan, Jiří Dvořák, Aňa Geislerová – které si taky nevede špatně. Zpoplatněné sprosté slova, vraždy starých páprdů, slizký Kříž – zatím určitě zajímavá a opět lehce nadprůměrná podívaná. 60% ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rychlý úvod, žádná hluchá místa, tajemno a záhady skoro na každém kroku. Navíc extra slizský Samuel jako prototyp záporáka, kterému nelze věřit ani pravdu. Vynikající úvodní díl série. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U prvního dílu Ďáblovi lsti jsem hned věděla kdo (a myslela si, že vím i proč), ale tady nemám ani tucha. I tady to rozehrává zajímavý příběh se starýma známýma, tak uvidíme, co z toho bude. Jako jasný pachatel se jeví Samuel, ale spíš bych tipla, že ten v dalším díle zařve. ()

JB001 

všechny recenze uživatele

Včera jsem to viděl poprvé a těším se na zbývající díly. Zajímavý scénář, kvalitní herecké obsazení, vtipné hlášky a Jirka Strach coby režisér = příjemné prožití jednoho letního večera ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super úvodní díl do seriálu a seznámení se Zednáři... Mimochodem Praha je opravdu krásná a působivá... No jen tak dál... Ta vražda na konci byla dobrá a drsná... Pavel Kříž potěšil i když už to není Štěpánek z Básníků 😉😅 ()

Reklama

Reklama