Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrálie The Human Centipede III (Final Sequence) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (210)

LEGACY 

všechny recenze uživatele

To, že Six tvrdil, že se dvojka s porovnáním s tímto pokračováním bude řadit mezi Disneyovky byla dobrá reklama, ale rozhodně to nebyla pravda. Ten nácek tam né jednou, nebo dvakrát, ale asi tak padesákrát na někoho histericky křičí a samotná postava režiséra se tam prostě absolutně nehodí, a reálný je to asi stejně jako, že půjde cigán v pondělí do kostela, ... ale na druhou stranu. To, co moc nefunguju jako horor vynahrazuje humor, který byl libový. '' We can even save more money if we attach them in circle like .... a perpetuum mobile. Zklamán nejsem. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Dieter Laser by se dobře uživil i jako moderátor třeba České Miss. Co věta, to odzpívaný proslov ala Fuuuck youuu imbeciill communism zombiiie cuuunt. V ději jsem se trochu zamotal, tam už se parodovalo snad samo sebe. Jednička je oproti tomuhle veledílo, kde se naplno ocení lidská stonožka a hraní si se stočenými novinami. Tady vidíme stonožku až v úplném závěru a přežvykování výkalu si člověk až tak neužije. Hlavně, že si tam opíchají střeva z boku. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tak tohle, to bylo jedno z nejšílenějších zhovadilostí, co jsem kdy viděl. Jeden řekne, že to je úchylárna největšího kalibru s neustále řvoucím vypatlaným volem, ale na druhou stranu to chce jistej typ geniality, že někdo něco takovyho vubec vymyslel a natočil. Myslim, že Tom Six má za lubem se prezentovat tak, aby to vypadalo, že žádná násilnost, zhovadilost, prasárna mu není cizí, prostě chorá mysl... ale kdo ví, jestli takovej není i doopravdy. A to je stejnej přístup, jak se dá posuzovat tenhle film. Buď to můžete brát vážně a blejt při každé druhé scéně a kroutit hlavou nad tím, jak je to blby a nemožny a že to by se v životě takhle nikdy nikde nemohlo stát, nebo to brát odlehčeně a vidět tam ty tuny morbidního humoru... na kterej je ale teda často potřeba fakt silnej žaludek. Dějovým mínusem by mohlo být opakované použití dvou hlavních hovad z předchozích filmů, ale po herecké stránce jsou skvělí, obzvlášť nacistickej psycho ksicht Dieter Laser. Nemyslim si, že to stojí za dvojí skouknutí, ale rozhodně by se to dalo doporučit lidem, kteří se cítěj na to, že je nic nerozhází. ()

FromHell 

všechny recenze uživatele

Tom Six tu celých sto minút poukazuje na svoj jediný filmový úspech lacným humorom s lacnými hercami stále dookola...Nemôžem povedať,že niektoré momenty neboli vtipné,no od tretieho pokračovania Human Centipede som čakal úplne niečo iné,ako len stupídny humor.A samozrejme nesmiem zabudnúť na čerešničku na torte a tou je retardovaný Eric Roberts,ktorý je dokonalý klinec do rakvy pre túto sračku... ()

Bloody13 odpad!

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na anální masakr z minula. Poslední článek Sixovy Stonožky je nedomrlou satirou, z níž si režisér dělá pouze reklamu na články předchozí. Zbyla jen trapnost. A samozřejmě nácek Dieter Laser. Ten si už po pár minutách zaslouží kulku do hlavy, ale bohužel. Jeho nesnesitelnou kreaci musí divák protrpět až do závěru, který nejenže negraduje, ale smysl celého filmu přímo degraduje. Nechutnosti nečekejte, snad jen tu kastraci a šukání střev. Do toho tu Harvey kulí očima, Olsonka kouří i polyká, Dieter vytrvale řve... a mě bolí hlava. Nein, nein, nein! Tohle se vážně nedá. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • Tom Six na Twitteru před produkcí filmu uvedl, že tentokrát je jeho přáním udělat lidskou stonožku z 500 lidí. (KajusaK)
  • Jediný film z trilogie, kde není úplná nahota, ale je zde vidět pouze část hýždí vězně. (LUKICKK)

Reklama

Reklama