Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka mladých ľudí zaoberajúcich sa výskumom paranormálnych javov prichádza do starej rodinnej vily v Lousiane, kde pred 25 rokmi došlo k štvornásobnej rituálnej vražde. Snaha o opätovný kontakt s mŕtvymi však nedopadne podľa predstáv samotných návštevníkov. Výsledkom zahrávania sa s temnotou je niekoľko mŕtvych i nezvestných. Teda, až na jednu výnimku.
Keď detektív Mark Lewis dorazí do vily, nájde v nej tri mŕtve telá a živého Johna, ktorý je v šoku. Mark preto zavolá policajnú psychologičku Elizabeth Klein, aby Johna vypočula. Medzitým sa Mark spolu s technickou podporou snažia obnoviť kamerové záznamy z domu, aby získali informácie o tom, kde sa môžu zdržiavať ďalší preživší. V tomto procese detektív objaví temné Johnovo tajomstvo... (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (108)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Až do závěrečné pointy se jedná o film přesně dle mého gusta, kde jsem si užíval skutečně naprosto všechno. Samotná zápletka tedy sice není vůbec originální, což mě ovšem vůbec nevadilo, jelikož její zpracování je tu prostě skvělé, hned od začátku to nabere doslova zběsilé tempo, styl vyprávění ve dvou časových liniích se perfektně prolíná a výborným způsobem postupně poodkrývá, co se v daném domě stalo, množství napínavých scén je zde zatraceně velké, k působivému  prostředí a s tím spjaté atmosféře pak nemám snad ani slov, veškeré postavy musím označit též za sympatické a částečné využití found-footage pak pro mě představovalo takovou třešničku na dortu, jelikož tento styl zpracování ve filmech mám fakt zatraceně rád. Prostě vše tu fungovalo a působilo vážně nadprůměrným způsobem, jenže jak jsem zmiňoval, v závěru se tvůrci vytasili s pointou, respektive zvratem, který onen můj dosavadní pozitivní dojem nekompromisně spláchl do hajzlu a fakt jako netuším, co to mělo znamenat, jelikož to jednak nedávalo vůbec smysl a jednak to bylo neuvěřitelně pitomé, nepůsobivé a snad až trapné. Mě ten závěr zkrátka ani trochu nesedl a je fakt škoda, že tvůrci nevymysleli něco jiného, jelikož pak by se jednalo o parádní záležitost, s tímto vyústěním to ale v podstatě nestojí za nic. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Horor to není a dobrý film bohužel rovněž ne. Dvakrát se mi téměř podařilo, abych se lekl. Určitou část děje jsem snad prožil i v jakémsi mikrospánku. Nějak si film vůbec nedokázal získat moji pozornost a nějakým způsobem mě vtáhnout do děje. Také mi příliš nesedělo to neustálé prolínání se skutečnosti s minulostí. Dost všemu na kráse ubralo i herecké osazenstvo, které tvořil jeden nesympatický pseudo herec vedle druhého. Absolutně ničím mě to celé neoslovilo. Čím více významná daná postava byla, tím nesympatičtějším hercem/herečkou byla ztvárněna. Za mě rozhodně odpádek, i když takový slušnější. ()

Reklama

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Už jsem lehce předémonizována poslední dobou, ale uznávám, že Demonic se táhne trochu v jiném duchu, než klasické duchařiny. A to se mi líbí. Sice na tom závěru by se mohlo ještě zapracovat, klasický konec, těhle žánrů je dost ubíjející, ale průběh celého příběhu je fakt napínavý, drsný a zajimavý =) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„VŠICHNI MUSÍ ZEMŘÍT, ABYCH JÁ MOHL ŽÍT…“ /// Starej dobrej barák Livingstonů. No, dobrej – jak pro koho. I 20 let po otřesný událost,i si žije svým životem a snaží se dodržet, že kolik lidí (vstoupí), tolik mrtvol (vodnesou). Vypravěčsky se střídaj současný události s těma „před“ (znovu)probuzením baráku. Nechybí ruční kamera ani kamerovej systém, takže prostoru pro zdokumentování z různejch pohledů je dost. Ze začátku mě celkem děcka + ten duch bavěj. Když vodbourám ty dialogy…. tak mně vlastně zbyde hlavně ten „duch“, u kterýho záleží na správným načasování. A tahle svině celkem zvládá. Kurvit mu to začnou policajti… Přestože nikdo ničím nezdržuje a tváří se to celkem logicky, vyklube se z toho úplně vobyčejná duchařina, která neuškodí, a který všichni, co měli velký voči, fláknou míň jak 3*. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, na co si dát pozor při natáčení dokumentu. 2.) U nás doma visej kříže obráceně. 3.) Thx za titule ,,Kasparov88“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek moc originality nepobral. Navíc to přechazení z hororové linky na kriminální bylo spíš na obtíž a po chvíli mě to doslova sralo. Herci stojí za vyliž prdel. Lekaček je mraky, ale žádná funkční. Možná by si snímek za náznak atmosféry ke konci aspoň 1 hvězdu zasloužil, ale tím stupidním rozuzlením rozhodl o tom že ho hážu do odpadu. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama