Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kovboj Woody vždycky dobře věděl, co je smyslem jeho života. A tím bylo starat se a chránit jeho dítě, ať už to byl chlapeček Andy nebo holčička Bonnie. Když však Bonnie přinese do svého pokojíku novou hračku, které říká „Vidlík“, otevře se Woodymu a jeho věrným kamarádům docela nový velký svět. (Falcon)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (378)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tešil som na ďalšie dobrodružstva Woodyho a Buzza, na ďalšie dobrodružstvo s postavami, s ktorými som vyrastal. Každý diel bol vynikajúci a obzvlášť ten tretí mal nádhernú koncovku, na ktorú som myslel, že sa už nebude dať nadviazať. A dalo sa. Navyše celkom bez problémov. Príbeh hračiek mám rád, ale tu ma to miestami trošku nudilo (možno to je aj tým, že je to najdlhší diel). Mal som pocit, že sme s každého už niečo videli. V jadre to ma samozrejme opäť dobrý príbeh a taktiež aj záver sa podaril, ale neprišlo mi to tak správne napínavé a dramatické ako predošlé diely. Trošku som sklamaný aj s toho, že staré známe vedľajšie postavy, moc priestoru nedostali ako T-Rex, či krumplihlava. Toy Story 4 je opäť fajn zábava, zo známymi postavami a nieje to zlé, jemný závan emócii, či nostalgie nechýba, ale s touto partiou som sa bavil voľakedy aj lepšie. P.S.: potešujúci je aj opäť skvelý slovenský dabing. P.P.S.: počas titulkov a aj po skončení sú ďalšie scény. 80% - 4* ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Pixar to napodiv v ďalšom (zdanlivo) zbytočnom pokračovaní tentokrát zvládli, že im niet čo vytknúť. Nad Toy Story skrátka niekto tam hore drží ochrannú ruku. Uveril som im, že už ukončené potrebovali ešte dokončiť... a dobré to bolo, sebestačné a poctivé. Zbytočnejšie než trojka a predsa nie úplne zbytočné. Tým ale tento svet naplnili po okraj, dúfam, že sú si toho vedomí. (i keď - kto vie...?) ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Kino Čáslav - Zajít na to se synkem o deštivém dni, je dobrý nápad. Příběh je pěkný, bohužel 3D, díky kterému je obraz podstatně tmavší, výsledný dojem kapánek kazí. Přece jen Toy Story je plný veselých barev. Každopádně je to pěkně udělané a pro děti dobře naservírovaná dávka napětí a emocí. Postrádal jsem však větší dávku humoru. Jsem zvědav, kam se hodnocení posune. Po pár stovkách hodnocení jsme na 87% a 229. nejlepší film. Za mě silnější průměr. 70% (with A.) ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se k tomu konečně dostal. I po letech návrat k této slavné značce kupodivu funguje. I když cílovka už je úplně jiná generace, než která byla u zrodu série. Příběh se točí kolem nové holky jménem Bonnie. Ta si s Woodym moc nehraje, což ho mrzí. Ve škole si vyrobí novou hračku, Vidlíka, který je dost trapný a točí se kolem něj celý film. Na výletě se ztratí a Woody se ho vydá hledat. Vlastně většina filmu se odehrává v zábavním parku a ve starožitnictví. Tam potkáme i Pastýřku a zlou panenku Gábi. Scény ve starožitnictví jsou místy lehce strašidelné. Zbytek hraček s výjimkou Buzze tu nemá tolik prostoru. Štval mě důraz na ekologii skrz Vidlíka, který neustále skáče do koše. Jinak je to v pohodě. "Máš ve mně přítele." ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Jakkoli jsem si zejména dvojku a trojku Toy Story velice užil, nikdy to nebyla moje srdcovka, takže mne pitomost čtyřky nezasáhla přímo do srdce, ale i tak jsem byl dost zklamanej. Jakkoli od předchozího dílu uběhlo devět (!) let, přišlo mi to dost spíchnuté horkou jehlou. Stará dobrá parta, tak skvěle rozehraná v předchozích dvou dílech, je odsunuta na druhou kolej a celý film de facto stráví pasivně v karavanu (stačí se podívat na plakát, kde všichni chybí). Když už Bo ve třetím díle deus ex machina zmizela, tak její deus ex machina objevení zde je hodně na sílu. První půlka se soustředí na pitomého Forkyho, ta druhá se zase nese v iracionálním pobíhání po lunaparku a starožitnictví. O důstojném epilogu, který tu někteří zmiňují, nemůže za mne být řeč... 50% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (22)

  • Rozvozové auto „Pizza planet“ je na lýtku pracovníka karnevalu. (LaserJet)
  • Severoamerické tržby byly 434 milionů amerických dolarů, celosvětové pak 1073,8 mil. (NIRO)
  • Ve scéně, kdy Woody s Vidlíkem nastoupí do kočárku Gabby, začne hrát v gramofonu píseň "Midnight, the Stars and You", která zazněla i na konci hororu Osvícení (1980). (Novko)

Související novinky

Pixar chce sázet na své slavné značky

Pixar chce sázet na své slavné značky

03.06.2024

V roce 2016 se prezident Pixaru Jim Morris nechal slyšet, že studio chce stavět výhradně na originálních projektech. Už tehdy totiž směr filmovému světu udávaly hlavně sequely, spinoffy a obecně… (více)

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

08.03.2024

Tuhle kombinaci by nejspíš čekal málokdo. Keanu Reeves (The Matrix Resurrections), herec téměř univerzálně milovaný napříč všemi cílovými skupinami, však už loni přislíbil svou účast na nadcházejícím… (více)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Reklama

Reklama