Reklama

Reklama

Recenze (20)

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Pod H+ se podepsal režisér a producent Bryan Singer (X-Men, Battlestar Galactica), scénárista John Cabera (Gilmore Girls) a skupina Bad Hat Harry Productions (House). ***** Chtěli byste žít ve světě, ve kterém 33% populace vyměnilo své mobily a počítače za mozkový implantát, který vám umožňuje být připojený k internetu 24 hodin denně? Co když se ale nadějný projekt obrátí v apokalypsu? To je přece nemožné! Anebo... není? ()

Baerdeller 

všechny recenze uživatele

Technicky je na tom seriál slušně... bohužel to je taky všechno co dostanete... Tohle téma se naprosto nehodí na 3-4min formát; jasně díly jsou delší tak o 2-3minuty, ale to dělají ty pitomý titulky - nechápu, proč v dnešní době, kdy i plnoformátové seriály mají titulky zkrácené na naprostý minimum, cpou tvůrci ke krátkometrážním dílům takové těžkotonážní sekvence... Dalším problémem je náplň. Kdyby se v těch slabých 4 minutách alespoň něco dělo... A že by tu prostor byl... Ale stejně tu máme plno dílů o ničem, které slouží jenom jako vata... Kdo by se na tohle jako měl chtít dívat? Hodnotím po 13.díle a končím - zbytečná ztráta času... 1* ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý sci-fi webseriál. V blízké budoucnosti má každý člověk v mozku čip, pomocí kterého může komunikovat s ostatními. nebo jít na internet Jenže z ničeho nic se objeví virus a zabije všechny lidi s implantátem. Sledujeme osudy lidí, kteří přežívají v podzemní garáži. Postupně je nám představeno asi 5 dějových linií. Každá je ale v jiném čase. Každý díl má kolem 5-ti minut. Tvůrci vám naservírují jenom střípky a poskládat si je už musíte vy sami. ()

Jose... 

všechny recenze uživatele

Není to až tak netradiční námět, ale nabízí takovou zvláštní atmosféru... tak jsem zvědav, čeho se dočkáme :) P.s. Nic proti přítomnosti závěrečných titulků, ale opravdu musí být pokaždé uvedeni úplně všichni a zabrat tak 3,5 minuty z celkove tak 6-7mi minutove epizody? = Bylo by super to po vydani cele serie vzit, pekne ořezat a spojit, to by pak bylo pokoukání :) ()

venalce 

všechny recenze uživatele

Uf, tak tohle bylo divácky náročné. Doporučuji zhlédnout jako maraton, jinak se v tom ztratíte. Maraton vám dá alespoň nějakou šanci. I tak je to výzva, protože každá z těch miniepizod (jinak se to nazvat nedá) se odehrává s jinými postavami v jiné časové linii. Jako první pokus o velký webseriál to bylo dobré, ale příliš komplikované, nemluvě o tom, že mnohé zůstalo nevysvětlené a nedokončené. Například taková linie s dítětem. Co bylo vlastně zač? Co ho dělalo tak "spešl"? I o Simoně jsme se nakonec dozvěděli víc, byť to taky nebylo úplně košer. Je to škoda, protože jsem si celou dobu říkala, že kdyby to mělo tradiční formát a příběh trochu víc prostoru, mohla to být stejná pecka jako třeba loňské Sense8, kvalitního materiálu tam rozhodně bylo dost. Další díly ale nikdy nevznikly a většina diváků to pravděpodobně vzdala před koncem. Jak říkám, škoda. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Scény z (ne)daleké budoucnosti byly natáčeny v Chile a USA. (barazara)
  • H+ je zkratkou výrazu Humanity Plus, čímž se chce poukázat na vyspělost lidstva příštích let. (barazara)
  • Práce na seriálu začaly v roce 2006, kdy k němu psali scénář John Cabrera a Cossimo de Tommaso. V roce 2007 se k nim připojil i Bryan Singer a rozhodl o tom, že seriál bude vysílán prostřednictvím internetu. (barazara)

Reklama

Reklama