Reklama

Reklama

Blondýna na předpis

  • USA Better Living Through Chemistry
Trailer

Obsahy(1)

Komediálna dráma Better Living Through Chemistry rozpráva príbeh manželstvom znudeného lekárnika v podaní Sama Rockwella (Seven Psychopaths, Moon), ktorému sa jedného dňa vďaka krásnej Elizabeth obráti život úplne naruby. Mladá a atraktívna "trophy wife" zákazníčka s tvárou (a telom) Olivie Wilde (Her, Rush) ho totiž zvedie a ukáže mu nikdy nezažité potešenie z užívania liekov na predpis. Postupne ho tak začne vťahovať do svojho búrlivého života, v ktorom nebude núdza o sex, drogy a nejaké to násilie. (Refresher.sk)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Když, jsem viděl trailer, tak jsem si říkal, že by to mohla být fajn oddychová komedie se Samem Rockwellem. A to taky je, jen jí brzdí pár věcí. Úvodní titulky jsou velmi fajn a dost se mi líbilo, že se film odehrává na maloměstě, kde se všichni znají a vědí osobě. Problém je, že začátek je dost zdlouhavý a celou dobu prakticky čekáme, až se Rockwell utrhne ze řetězu a začne nabalovat Olivii Wilde, která je zas naprosto k sežrání. Od té doby co se tyhle dva dají dohromady film neustále graduje a to jak scénami, tak i hlášky. Dokonce pak i nevadí otravné voice-overy. Trošku zamrzí, že zbytek obsazení je jen pro okrasu Monaghan, Liotta nebo Peter Jacobson z Dr. House. Kdyby měl film trošku svižnější začátek mohlo to být za čtyři hvězdy, takhle za sympatické tři. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Sympatické, s postavami a hercami, ktorých si zamilujete. Má to atmosféru, prerody postáv, vývoj, zaujímavý dej a samozrejme Olíviu. Netreba očakávať psychologický rozbor, skôr sa treba vžiť s postavami a rozmýšľať ako oni. Záver bol síce taký aký bol, ale nejak to ukončiť museli. Pozerateľné. 3 z 5 ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Je to celé takové - no, ne vysloveně nudné, ale nezáživné :) Olivia Wilde je kočka i s blonďatými vlasy - to jsem koukala :) Z jejích stavů se mi až motala hlava a měla jsem nutkání se napít, jak byla neustále něčím nalitá a sjetá :) Sice zajímavá ukázka toho, jak lékárník pracuje a k čemu má přístup ( je to tak, ale plno lidí si to ani neuvědomuje;) ) Že se tam Jane Fonda ukáže cca 1 minutu ani ne v celku - tak to vědět, tak to vypnu hned na začátku :D :D A synáček, který se ve svých 12ti letech projevuje dost výrazným způsobem a manželka, která podle mě orgasmus neměla tak 4 roky :D :D - celá je to sice zajímavá skvadra, ale nic moc..."Komedie" nekomedie, která si myslím, že je oprávněně málo neznámá :) ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Nevím, u Sama Rockwella mi vždycky přijde, že všechny jeho role jsou mu psané na míru. I zde z blíže neznámého důvodu dokáže dodat hlavní postavě naprosto padnoucí charisma, kterým jiní herci (pro tento typ rolí) nedisponují. Olivia Wilde i Michell Monaghan Rockwellovi zdatně sekundují, a tak tu máme fajnovou oddychovku o tom, jak jeden maloměstský lékárník s mizerným životem v práškách štěstí našel. Nic víc, nic míň. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Dougu, není víkend." Existuje komedie, v níž Rockwell netancuje? Trochu jsem se tho filmu obával, ale nakonec jsem se docela dobře pobavil. Monaghan mile překvapila v nepříjemné a nesympatické roli, Rockwell předvedl svůj komediální standard (tedy spokojenost), jen z Wilde jsem rozpačitý, působila, jako by byla celý film na práškách, což vzhledem k roli, kterou hrála je asi plus, ale ta se asi nikdy nezbaví nálepky, že je obsazována spíše pro svůj vzhled (upřímně, zrovna nic moc, obyčejná tuctovka úplně stejně jako Megan Fox) než pro nějaké herectví. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v amerických mestách Annapolis a Baltimore v štáte Maryland. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama