Reklama

Reklama

The Graham Norton Show

(pořad)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 8
Talk-show / Komedie
Velká Británie, 2007, 424x60 min

Účinkují:

Graham Norton, Ricky Gervais, Joan Rivers, Dawn French, David Tennant, Miriam Margolyes, Benedict Cumberbatch, Kim Cattrall, Reese Witherspoon (více)
(další profese)

Videa (259)

Ukázka z filmu 8

Recenze (95)

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Tak, ako sa celebrity odviažu u Grahama, ich nikde v talk-show odviazať neuvidíte. Rozhovory občas idú od Cézara k McDonaldu, ale vždy sú vtipné. Pojatie je super, Graham sa vie s hosťami vyhrať. Ak človeku jeho osoba nesadne, asi si neobľúbi ani jeho show, to ale nie je môj prípad. Vlastne ide o moju naj či druhú najobľúbenejšiu show. ()

Hermi14 

všechny recenze uživatele

Graham Norton mě osobně jako moderátor nezaujal tolik, jako třeba Conan O'Brien nebo Craig Ferguson, ale jeho show má perfektní scénář, žádné zdlouhavé monology, žádné aktuality, ani dopisy od diváků, které stejně podstatu talk show netvoří, naopak se tu vždy sejde spousta skvělých hostů, kteří jsou navíc konfrontováni, nikoliv "vyslýcháni" zvlášť, což mi přijde mnohem zajímavější a zábavnější. Hosté se totiž baví i mezi sebou a moderátor tak nemusí neustále otevírat nová témata a "tvořit" rozhovor. Určitě lepší než Leno:-) ()

Reklama

Teringer 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejvtipnější zahraniční talkshow. Moc se mi líbí koncept více lidí najednou na jednom gauči s Grahamem sedícím 'naproti' a nikoliv za stolem, odděleně. Vede to tak k opravdu upřímně zábavným a vtipným diskuzím, které mě vždycky rozesmějí a očividně se stoprocentně nedrží nějakého předepsaného scénáře, za což má plus Graham, který se dokáže skvěle chytnout a reagovat prakticky na cokoliv. Je znát, že hosté se vždy cítí pohodlně a upřímně se baví a to je sympatické. ()

rationibus 

všechny recenze uživatele

Srdečná vďaka prekladateľom z videacesky.cz Vďaka ním som spoznala aj túto perfektnú talk show. Na jednej strane vtipný a zábavný Graham, na druhej strane dobre zvolená zostava hostí, ktorí sa vedia uvoľniť a dobre baviť. Pre mňa osobne snáď najlepšia talk show - aj keď uznávam, že možno len preto, lebo so vždy videla len zostrih najpodarenejších častí. ()

Pelargius 

všechny recenze uživatele

Nortona samotného nemám rád. Nesnáším jeho afektovaný smích, nesnáším jeho přiteplený hlas (o něco později jsem zjistil, že Graham je skutečně homosexuál, což mi ale zas tak nevadí), nesnáším jeho narážky na oblečení. Mnohdy ani nic neříká, hosté se baví mezi sebou, vypráví si historky, hecují se... a světe div se, ono to funguje. A funguje to moc dobře. A Norton? Stále mám teorii, že je tam jen od toho, aby uváděl a podával mikrofony.... Ále co to melu, vždyť jeho show zbožňuju :D ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • V 18. epizodě 14. série Matt Damon vyprávěl historku o Billu Murraym, jak se během Berlínského filmového festivalu (2014) v 8 hodin večer vydal vlakem do Prahy. Bill řekl, že Praha je krásné město, a jak ho fascinoval Staroměstský orloj. (smack)

Reklama

Reklama