Reklama

Reklama

Komedie Jak porodit a nezbláznit se je humorným pohledem do života pěti párů v radostném očekávání. Televizní hvězda a fitness guru Jules (Cameron Diaz) a její partner Evan (Matthew Morrison) přichází na to, že život ve světle reflektorů je absolutně nic proti těhotenství. Přemoudřelá dětská spisovatelka Wendy (Elizabeth Banks) ochutná svou vlastní medicínu, když s ní začnou mlátit hormony. Její manžel Gary (Ben Falcone) se snaží, aby ho nepřeválcoval vlastní otec alfa samec (Dennis Quaid), který čeká dvojčata se svou mladou a krásnou ženou Skyler (Brooklyn Decker). Rosie (Anna Kendrick) a Marco (Chace Crawford) se musí poprat s otázkou: Co dělat, když první těhotenství přijde dřív než první rande? Fotografka Holy (Jennifer Lopez) se chystá na cestu přes celou zeměkouli, aby adoptovala dítě. Její muž Alex (Rodrigo Santoro) si tím nápadem není tak jistý a snaží se svou paniku zklidnit ve skupince zasloužilých otců, kde platí základní pravidlo: „Žádné odsuzování!“ Každému se přece někdy stane, že mu spadne dítě do záchodu nebo sní cigaretu, popřípadě vyzvedne z jeslí cizí dítě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (45)

Trailer 2

Recenze (262)

Navodar 

všechny recenze uživatele

Tento film by som si asi nikdy nepustil sam od seba, ale kedze niektore zeny nemaju rady niektore filmy (neviem co je na Looper zle) tak som si to musel pozriet. Film nicim neprepkvapi ale ani neurazi. Uroven vtipov tu drzi Rebel Wilson a obcas Elizabeth Banks. Ostatne postavy su neutralne alebo dokonca otravne a postava ktoru hra Joe Manganiello mi tam ani nejak nesedela. (asi chceli dat autori dalsie sexy telo navyse) ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Najväčší úspech v tejto komédií u mňa zožal dobre naladený kontrast medzi mladým párom a starým párom, kde otec Dennis Quaid skvele triumfoval vo všetkom nad svojím synom Benom Falcom. Pobavil ma ich vzájomný pomer, ktorý po niekoľkých pošmyknutiach našiel správnu cestu, nad ktorým držala ochrannú ruku jeho nová mlada mamička a syna vrúcne prijala za svojho. Jednou z usvedčujúcich viet bola "Viem, že peniaze neznamenajú všetko, ale utužujú vzťah medzi deťmi a rodičmi". Od tak bohatého obsadenie ako C. Diaz a J. Lopez som čakal viac, no tie boli takmer úplne odstavené na vedľajšej koľaji a len sporadicky sa zapojili do rodinných situácií. Ostatné závany vtipnosti ohľadom pôrodu a problémami spojenými s touto skutočnosťou boli, už použité v podobných filmoch, takže niet tvorcov za čo veľmi chváliť. No u mňa slabších 50%. ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Tenhle film měl očividně nalákat hlavně na spoustu známých tváří, protože ruku na srdce, kdo by se na to jinak podíval. A jestli tenhle film měl navodit holky na to aby chtěli mít děti, protože je to super, tak se to rozhodně nepovedlo, mě to spíš odradilo ještě víc. Normálně bych řekla, aby vyhodili některé postavy aby ten zbytek mohl mít lepší příběh, ale on to byl příběh tak něják o ničem, takže mi tu možná těch hodně postav vůbec nevadilo. Jednou se na to podívat dalo, něják extrémně jsem se u toho nenudila, ale znova už rozhodně ne, ani si nemyslím, že si na to zítra ještě vzpomenu. 3* Naprosto nejlepší na celym filmu byla parta tatínků v parku. ()

Angelic-77 

všechny recenze uživatele

Ani posledních, rádoby dojemných 20 minut filmu, kdy tvůrci už nevěděli kudy kam a snažili se tuhle zbytečnost zachránit alespoň záběry novorozeňat a dalšími klišé z porodnice (stokrát viděných už někde jinde), nezmění můj celkový dojem z něj - nezáživná a příliš dlouhá komedie, která ale není téměř vůbec vtipná a ani s prvoplánovou romantikou jí to moc nejde. Chvílemi se dokonce snaží tvářit i jako drama, což už jí absolutně nejde. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Průměrná, mírně naivní a mírně pokrytecká komedie o lásce, manželství, přátelství a hlavně o těhotenství a problémech a radostech s ním spojenými. Trošku mi vadil přístup filmařů k dětem, které tu byly spíš jenom na okraj a hlavním tématem jsou pak problémy párů v období očekávání potomků. Film ukazuje rozlišné pocity a přístupy několika žen k tomuto nejkrásnějšímu a zároveň (asi - jsem muž :-D) nejdepresivnějšímu a frustrujícímu okamžiku každé nastávající maminky :-) ()

Galerie (75)

Zajímavosti (6)

  • Film je inspirován stejnojmennou sérií populárních příruček o těhotenství, kterých se do roku 2011 prodalo více jak 14,5 miliónu kusů. (Avalon820)

Reklama

Reklama