Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další sitcom Ivana Mládka. Tentokrát z nemocničního pokoje, kde pacienty z jejich poklidu nikdo a nic nevyvede. Ani lékaři, ani sestry, ani návštěvy, občas si zanadávají, občas se škrtí... (oficiální text distributora)

Recenze (34)

manonfire 

všechny recenze uživatele

Přestože už je to ze slabšího soudku a je tam -(oproti Mládkovým vrcholům)- 80% vaty, stejně to kvůli těm pár povedeným hláškám a celkově hravé atmosféře stojí za to. Viz třeba námezdný předčítač knihy a jeho: "Miláčku, nemusíš si dávat pozor!" Hodně povedená byla též Speiblova válečná anabáze u Stalingradu nebo panoptikální seriálový synek Xavoš a jeho: "Bůh je můj největší koníček!" 60% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nějaký typicky mládkovský (a tedy dobrý) vtip se občas urodil a nedělalo mi potíže se jednou za čas podívat na další díl, nicméně žádná sláva to není, humor je mnohdy dost chatrný a o scénáři prakticky nemůže být řeč - vždy se nějakých dvacet minut tlachá o čemkoliv a teprve pak se ke slovu dostane "zápletka", podle níž se ten který díl jmenuje. Cyranův ostrov byl lepší - jistě také proto, že v něm hrál Ivo Pešák (který se tady objevil jen v prvním dílu a očividně mu moc dobře nebylo). ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Čím dál stejný a přece čím dál horší, takový je humor Ivana Mládka. U čeho jsem nadšeně hýkala jako děcko za komančů a krátce po revoluci, to už mi dnes přijde laciné jak jetá záchodová štětka v sekáčovém výprodeji. Občas se nějaký vtípek povede, ale sledování tohohle pořadu bych přirovnala k hrabání holou rukou v nespláchnutém hajzlu, protože existuje možnost, že do té mísy někdo třeba vysral spolknutý diamant. To musí být člověk hodně otrlý, aby se z toho zážitku nezgrcal, jakkoliv občas (velmi zřídka) na nějaký lesklejší střípek narazí. Z nostalgie 25%. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Výborné postřehy ze současného stavu společnosti, satira jak má být. Satira je kritika smíchem, a tu zvládá Ivan Mládek bravúrně. Díky za zábavu, i ponaučení, které jsi mi Ivane Mládku poskytl. Není moc lidí, co umí dělat vkusnou zábavu, a mezi ty, které v CR působí, tak Ivan Mládek patří...Sice jsem dlouho nebyl jeho obdivovatelem, ale dneska ho oceňuji o to víc, neb vím, jak málo lidí je schopno někoho pobavit, a jak je to obtížné. ()

rt12 odpad!

všechny recenze uživatele

Humor Mládka se zde opět dostal na bodu mrazu. Nandáme slepejšké brýle, zakoktáme a zašišláme,přidáme zrůdičku a všichni se musí přece náramně bavit. Ne tak přidáme nějaké to slovní ponižování druhého, to jde Mládkovi skvěle a ,,super zábava" je na světě, hurá! No a kdyby jste náhodou propásli zasmát se v pravou chvilku, tak Vám smích v pozadí napoví HAHAHA. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Název seriálu Noha 22 je slovní hříčkou odkazující na román „Hlava XXII“ od Josepha Hellera. (Cenobita)
  • Celý seriál se odehrává pouze v nemocničním pokoji, kromě krátkého záběru na úplném konci třetího dílu. Hrad na záběru je Střekov a město v pozadí Ústí nad Labem. (hrnpol)

Reklama

Reklama